- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eGPU tapasztalatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz szetcsuszott #3017 üzenetére
Na, az ujjlenyomat olvasó után végleg beszart a bekapcsoló gomb is. Már pár hete csak dupla koppal meg funkciógombra rakott kijelző kikapcsolással tudom használni. Erre most a frissítéssel előállt egy olyan is, hogy lefagy és nem reagál a dupla koppra időnként. Hálistennek ha töltőre rakom feleszmél. Cserébe viszont lett három ujjas képernyőképem, meg a hálózatot magától megtalálja, nem kell variálni, hogy az egyik simet visszaveszem 2G-re, akkor a másik talál hálózatot, utána a másikat vissza, és ha szerencsém van, nem dobja el a másik... A kis öröm is öröm... Ekkora rakat fos telefonom még nem volt, ha nem céges lenne, sírva fakadnék. Hétvégén költözés vissza a jó öreg redmi note 4-esre ezt meg sdom vissza garira, de tartok tőle, hogy szarból nem lesz vár
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok! Van valaki rajtam kívül, akinek a mi 11 lite 5g-n beszart az ujjlenyomat olvasó? Korábban is vacakolt néha, de mostanra totál halott. Nem csak a képernyőt nem oldja fel, de a netbank app is olyan hibát jelez, hogy a biometrikus azonosításhoz nem elérhető a hardver. Van ötlet? Újraindítás nem segített.
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
szetcsuszott
aktív tag
12.5.5.0 global stabil rom. Másnak se működik a három ujjas képernyőkép készítés? Be van állítva, hogy működjön, de nem nagyon hatja meg.
Átállítom másra, mondjuk home gomb hosszan, és az meg megy.
[ Szerkesztve ]
-
szetcsuszott
aktív tag
A hívásrögzítést vissza lehet nyerni stabil miuin romolgatás nélkül? Boldbeast Call Recorder app nem játszik, próbáltam, kuka. A pokol legmélyebb bugyrába menti a fájlokat, fél óra mire megtaláltam, ráadásul mikor meg akarom hallgatni őket bármivel, azt írja, hogy a fájl sérült vagy nem támogatott formátumú.
[ Szerkesztve ]
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz pusszycat #1120 üzenetére
Elvileg már mind mozog valamennyire, azt olvastam, hogy pár pixelsorral néha arrébbteszik az AOD-on a dolgokat a mai telefonok, meg már az oled kijelzők sem olyan érzékenyek. Egyébként meg céges teló, mire zavaróan beégne úgis cserélik...remélem...
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz pusszycat #1105 üzenetére
"Az AOD csak rövid ideig megy nem ugy mint a samsung-nal. De ha rákoppintsz kell mutassa."
Csak ezzel pont egy kalap szart ér az egész. Éppen az a lényeg, hogy nincs értesítési led, de ezzel ki lenne váltva. Kizárt, hogy ez üzemszerű, mert ez így nem AOD, hanem 10secOD, semmi értelme. Ugyanúgy nem látom, ha 3 perccel ezelőtt keresett valaki telefonon, mint az értesítési led nélküli szarokon. Nehogy már 2021-ben egy 150ezren nyitó amoledes és elvileg AOD-képes telefonon kopogtatnom kelljen.. Nagyon remélem, hogy bug ez is, és javítják, mert jelenleg ezen a szaron kb semmi nem működik üzemszerűen.
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz szetcsuszott #1103 üzenetére
Az ujjlenyomatos feloldást beállítottam nymásra, b.szik rá, érintésre felold.
Ez a készülék egy szoftveres ipari hulladék
-
szetcsuszott
aktív tag
Jelentem qára nem működik az AOD sem. Akármit állítok be, kikapcsol a képernyő, és b.szik megjeleníteni az értesítéseket. Direkt kipróbáltam, megcsörgettem magam, majd vártam.. mikor elsötétült a kijelző, akkor aztán el volt sötétülve teljesen, értesítés meg sehol.
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz Viktor0610 #1086 üzenetére
Na, hosszas kísérletezés után az van, hogy ha az 1. slotban lévő simet 4 vagy 5g-re állítom (mivel az 5g helyett is 4g-re áll, mert nincs 5g) akkor a 2 sloton eldobja a hálózatot, ha az is 4g-re van állítva. 3g-re kell állítanom a 2 slotot, hogy legyen egyáltalán hálózat. VAGY a 2. slotot állítom 4G-re, de akkor az 1-est kell 3g-re állítanom. Ez így szar. Merem remélni, hogy nem hagyják ennyiben
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz Viktor0610 #1084 üzenetére
Csak az 1. simet tudom 5G-re állítani, mert csak az 1. slot tudja, de -függetlenül attól, hogy a telenoros vagy a telekomos van az 1. slotban- ha átállítom, azonnal eldobja a hálózatot. Szóval ez úgy 5G telefon, hogy opcionálisan sem 5G, csak (esetleg) akkor, ha BIZTOSAN TUDOD, hogy ott ahol vagy éppen, van 5G, és akkor átkapcsolod. Faaasszzaaa!
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz szetcsuszott #1083 üzenetére
Visszaolvastam, és látom, hogy ez ilyen fos. Átállítottam az egyik simet 4G-re, a másikat 3G-re és így működik. Eddig xiaomi fan voltam, de ha ezt nem javítják gyorsan, falhoz baszom.
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Most kaptam ilyen 5G-s cégest, olyan problémám van, hogy 2 simkártyám van, a régi Note 4-emben mindkettő kiválóan működik. Ebbe áttettem őket, és a telekomos simen minden 4-5. bekapcsolásra/újraindításra van hálózat, de inkább nincs, a telenoroson meg egyetlen egyszer sem volt még. A jelenség független attól, hogy melyik slotba teszem a kártyákat. Így gyakorlatilag használhatatlan a készülék. Van valami tipp, mi lehet ez? Selejt a gép?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest