Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ryzen 5800x
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz bopeti98 #3957 üzenetére
A sűrített levegő nem jó, mert az az esetleges koszt, egyebet befelé fújja, nem kihozza onnan.
Plusz a bejutó, nagy sebességű levegő sem biztos, hogy jót tesz a teló alkatrészeinek.Persze, ez nem javít azon a sajnálatos tényen, hogy harmadjára van szervizben.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
djapor96
senior tag
válasz bopeti98 #3564 üzenetére
12.5.5-re ez sem ment föl. Most föl raktam manuálisan a 12.5.7-et atállítottam a régiót Svájcra és rögtön felajánlja a 13as frissítést.
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Maist
senior tag
válasz bopeti98 #3434 üzenetére
Amíg a hangerő le gomb működik, addig nincs veszve semmi. Kikapcsolt telefonnál a hangerő le gombot nyomva tartva töltöre (powerbankra, laptopra) dugod, akkor egyből beugrik fastboot módba, és Mi flash-el rá lehet rakni a gyári szoftvert, és egyúttal vissza is lehet zárni a bootloadert. A flash végén meg úgyis eleve újraindul, de ADB alól is ki lehet adni fastboot módban a fastboot reboot parancsot, és újra lehet indítani, -ha úgy tetszik- be lehet kapcsolni az olyan telefont is, aminek elromlik a bekapcs. gombja. Amikor kikapcsolt kijelzőnél nem működik a bekapcs gomb, és duplakopp sincs beállítva, akkor töltőre dugva bejön a képernyő, ekkor belépve be lehet kapcsolni a duplakoppos ébresztést. Kikapcsolásra/rebootra pedig sok alkalmazás van a Playen. Én már végig próbáltam mindent, készülve arra, ha az enyémen is esetleg megadja magát a bekapcs. gomb, és/vagy az ujjlenyomat olvasó. Szerencsére eddig még nem fordult elő, fórumokon tájékozódva úgy tűnik, azokat érinti a dolog, akik rendeltetésszerűen használják (kattanásig nyomva) a bekapcs. gombot. Nekem úgy van beállítva, hogy ujjlenyomat olvasás érintésre bekapcsolás, és kezdőképernyőn kikapcs. gomb widget. Így mechanikusan kb. sohasem nyomtam még meg a bekapcs. gombot, max. akkor, ha teljesen kikapcsoltam a telefont, és akkor bekapcsolni meg kell nyomni, de nagyon ritkán kapcsolom ki úgy. Tavaly aug. végi Mi 11 lite 5G.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
válasz bopeti98 #3125 üzenetére
Nem hiszem én is jártam már igy, később próbáld meg újra az is segíthet ha újra indítod a telefont és rákeresel megint.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
dchard
veterán
válasz bopeti98 #2929 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek. Most megnéztem a saját (IPS, Mi8 Lite)) mobilomat, de ott semmiféle torzulást vagy zavaró felbontást érintő hibát nem látok. A gond az, hogy nem tudom eldönteni, mennyire zavarna ez a téma.
Lehet az lesz, hogy megrendelem aztán ha nagyon nem jön be, akkor 14 napon belül visszaküldöm.
Van bármi egyéb, ami esetleg említésre érdemes? Visszaolvasva a topikban nem láttam más hibát.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
pilipi
aktív tag
válasz bopeti98 #2146 üzenetére
Bár a lista még 2020-as és lehet már változott a helyzet azóta.
Nem arról volt szó, hogy nem lehet kapni, hanem arról, hogy milyen típusú garanciát biztosítanak a készülékhez.
Idézet a cikkből:
"Vannak áruházak, amelyek megkeresésünkre nem válaszoltak. Ez esetben, ha nem találtam ÁSZF-ben vagy Garanciális feltételekben (elég sok helyen hiányos) erre vonatkozó tényt, akkor „ismeretlen forrásként” jelöltem. Ha nem hazánkba szánt termékről van szó, akkor „külföldi termék”-ként jelöltem meg, tehát az adott üzletből vásárolt, ezzel a címkével ellátott készülék kizárólag a boltban érvényesíthető garanciát kap – nem vihetjük közvetlen a hazai szervízbe.
Ami legfőképp megtévesztő lehet, az a termék adatlapján lévő garanciamegjelölés.
Példaként:
Gyártói garancia
Gyári garancia
Teljeskörű garancia" -
válasz bopeti98 #1020 üzenetére
Ha elmúlik az nem beégés hanem a szemed és az agy odaképzeli az elöző képet. Mondjuk úgy, h káprázik.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Dave™
nagyúr
válasz bopeti98 #764 üzenetére
Gyártói kód amit visszaad, ráaásul korábban a kód mellett még ki is volt írva a gyártó neve, ezért is tudják, tehát arra lehet építeni. Ami még különbség lehet a színkalibráció/profil, a Tianma panelekkel sok javulást lehet elérni némi finomhangolással, ezt is kivesézik az egyik XDA posztban.
kbyte2014 Keress rá a display-re, 36 a Tianma, 42 a Huaxing.
[ Szerkesztve ]
-
válasz bopeti98 #725 üzenetére
Csak ne ad elő ott is a szemem sarkából nézve vibrál című kutyakomédiát.
-
-
-
Dave™
nagyúr
válasz bopeti98 #713 üzenetére
Azt megnézted melyik van benne? Tianma vagy Huaxin? Keress rá itt a topikban hogyan kell, ha most hallasz ezekről először.
Egyébként ez a PWM miatt van, ami fényerőfüggő, max fényerőn semmi PWM nincs, illetve adott százalékig nem érzékelhető a szemed számára, egy bizonyos szint alatt viszont már igen. Próbáld meg nagyobb fényerővel használni, ha zavar.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz bopeti98 #710 üzenetére
Én a YT. videoknál mikor nézzem a tesztet róla látom nem a telefonon hanem a monitoron hogy vibrál. Más tel. meg nem látok ilyesmit.
Ok. Megnyugodtam. Lehet az international lett az uj global.
-
válasz bopeti98 #682 üzenetére
Köszi, ez a megoldás Korábban Telenoros (is) voltam. Augusztus 1-ig
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz bopeti98 #676 üzenetére
Nekem is 12.5.3 van fent, de nincs ott az ikon felül. Illetve A50-nél hívás közben kiírta, hogy HD hang, de itt az sincs kiírva.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
Laci60
csendes tag
válasz bopeti98 #448 üzenetére
Nekem samsung telefonom volt eddig amoled kijelzővel így most is arra törekedtem hogy az legyen az új is. (samu kicsit már lassúcska volt). Megnézegettem a szolgáltatói kínálatot és megtettszett a saomi. Vékony, könnyű, gyors, amoled. Viszont csak vásárlás után került felszínre a kínaiak eme turpissága a kijelzővel. Azonnal néztem és az enyémben a jobbik van, megnyugodtam. Elképzelhető hogy a 4G-sbe rakják a rosszabb panelt, nem tudom. Valószínűleg nem egy gyártósoron készülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Ryzen 5800x
- Apple notebookok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.