- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tuning kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
fap333
aktív tag
Tegnap előtt feltettem a legfrissebb stabil eu romot tiszta telepítéssel. És ma megint nem tudtam fizetni a gpay-jel...
Nem akarok visszatérni globál romra... Az segíthet, ha visszazárom a bootloadert? Vissza tudom egyáltalán az eu rommal zárni?10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
fap333
aktív tag
válasz GoodSpeed #4251 üzenetére
Beállítások -> Kapcsolat és megosztás -> Érintéses fizetések
Itt be lehet álítani az alapértelmezett fizetési appot, illetve azt, hogy ha más fizetési app van éppen megnyitva, akkor azt használja az alapértelmezett helyett.10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
fap333
aktív tag
válasz Bandit21 #3766 üzenetére
A kivezetés és közfelháborodás után néhány hónappal az EU-romba betették a választás lehetőségét:
Beállítások -> Hangok és rezgések -> További beállításokMondjuk azt hozzátenném, hogy ebben az esetben sem lesz néma a telefon, mert ezzel a csengetést, és az egyéb jelzések hangerejét állítod. Viszont ha elindítasz egy médiatartalmat (pl videót), akkor annak a hangereje nem változik az előző beállításhoz képest.
10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
fap333
aktív tag
Én is EU romot használok, megy minden rendesen vele.
Root-olva nincs, csak nyitott bootloader mellet fastboot-tal feltolva az EU rom, de így is simán megy a gpay, K&H netbank, revolut, curve, és a többi pénzügyes alkalmazásom is.10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
fap333
aktív tag
Szervusztok!
Akinek valamilyen EU rom van fent az meg tudná nekem nézni, hogy az automata hívásrögzítés az működik rendesen?
Két napja próbálom beállítani, de valahogy nem megy...10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
fap333
aktív tag
válasz juve600 #3437 üzenetére
Ahogyan az előző hsz-ben írtam én jelenleg a 22.3.30. EU dev romon vagyok.
Az SMS-kézbesítési jelentés nekem megjelenik egy rövid időre alul lebegó ablakban (de elolvasi se nagyon tudtam, olyan rövid ideig), illetve volt hang is.
Facebook appot nem használok, eddig csak annyit vettem észre, hogy a messenger lite nem indul el, viszont a sima messenger fut rendben.10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
fap333
aktív tag
Helló!
A jelenleg legfrissebb EU dev romot (22.3.30) használja valaki? Vannak vele kapcsolatban akár pozitív, akár negatív tapasztalatok?
10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
fap333
aktív tag
Szervusztok!
Boldog tulajdonosa lettem én is egy MI 11 Lite 5G telefonnak, amin jelenleg gyári global rom van. Szeretném lecserélni EU dev romra. Ahogy visszaolvastam, írtátok, hogy bootloadert nyitni kell. Viszont a xiaomi.eu oldalt erről egy szót sem szólnak:
nem füllik a fogam ahhoz a 168 órához...
Van tapasztalat arra vonatkozóan, hogy zárt bootloaderrel nem megy fel az EU rom?10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Adobe Photoshop
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tuning kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest