- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
-
Fejvadi
nagyúr
Jó lenne nekem úgy is ha a sys2 van és maradna a v5 és a sys1 maradna a v6.
Ettől függetlenül szeretném ha mind a 3 sys v5 lenne.Kipróbálom amit írtál, de mivel még nem csináltam, nekem nem mond semmit, hogy csinálj egy "wipe-ot"
Ezt kellene tennem?
"-Ha sikerült a telepítés,nem árt a Wipe & Reset menübe belátogatni,és itt egy Wipe Cache-t csinálni.(Főleg ha verzióváltás történt)" -
djula
aktív tag
válasz
Fejvadi #5296 üzenetére
Nem, csak a wipe data hiányzik neki, azért van baja.
Ha nem bootolgatsz ide oda, semmi gondot nem okoz a különböző rendszer. Csak azért nem ajánlott, mert véletlenül átváltasz, nem tudsz visszamenni a régire wipe nélkül. Próbálj csak meg egy wipe-ot, azt mindenképpen kell úgyis, aztán meglátod jó lesz a v5. -
Fejvadi
nagyúr
Ezt most olvastam ép!
"Megjegyzés:
MiRecoveryvel NE használjunk két különböző alapverziójú (4.3-at 4.4-el) ROM-ot egymás mellett....Nem lesz jó vége!
Valamint a két különböző verióju MIUI sem javasolt(V5-V6).Lehet hogy elindul az egyik rendszer,de egy rendszerváltás (sys1-sys2) után már nem biztos....
Ha esetleg telepítés után nem bootol be a telefon,akkor lépj be ismét MiRecoverybe és csinálj egy Wipe Data-t a Wipe & Reset menüben"Azért zavar, mert kezdi megadni magát a sys2-n a v5. A Wi-Fi már használhatatlan és ha bekapcsolom a telefon is az lesz tőle.
Vagy használom a v6-t sys1-n vagy vissza kell tennem a sys1-re a v5-t -
djula
aktív tag
válasz
Fejvadi #5292 üzenetére
Miért zavar az téged, hogy a sys1-en ott egy v6, ha a sys2-t használod? Semmi köze hozzá, menet közben semmit nem befolyásol. A problémák a visszafelé váltáskor attól vannak, hogy frissítette a program datákat a v6 rendszer, mivel a data partíció közös. Ezen csak a vipe data segít, de ez nem törli le az adataidat, csak az alkalmazások beállításait. Képek, zenék, dokumentumok és még az alkalmazások is megmaradnak, csak olyan lesz, mintha frissen raktad volna fel őket.
Nálam is ott van a másik sys-en a v6, nem zavar. Majd ha jön olyan verzió amit már érdemes lesz felrakni, az updaterrel feldobva pont a most pihenő v6 helyére fogja tenni. -
-
petrson
senior tag
Téma indító bejegyzést valaki nem akar írni?
-
stube
csendes tag
Nekem senki nem tud segíteni újra raktam a romot teljesen akkor se lett jó még mindig
-
zolikaDB
veterán
válasz
Fejvadi #5289 üzenetére
Nnna. Miuihun-n van topik V6 -> V5.
De. Recovery, reboot, reboot to system 1. (Ha bent vagy, ne nagyon menj vissza a V5-be.)
Ujra recovery, es a gyokerbe masolt updater.zip-et, ami egy V5, flasheld fel. Majd meg a recoveryben wipe cache. A wipe data vagy beallitasok/telefon visszaallitasa pucol le mindent, beallitasokat, kepeket, mindent. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
zolikaDB #5288 üzenetére
Akkor először Recoverybe indítsam újra a sys1-be a v6-ba bejelentkezve. Utána a frissítés/újraindítás Recoverybe és akkor a leírt menet (telepítés sys1-re.
Az nem számít ilyenkor, hogy régebbi verzió kerül fel?
Átvesz mindent a sys2 beállításaiból? (témát nem, de azt megoldom)
Névjegyzékre gondolok és testre szabott beállításokra. -
Fejvadi
nagyúr
Köszönöm a gyors választ!
Ha csak ennyi akkor tényleg nem nagy dolog
Így?
"-A letöltött ROMot másold a telefon gyökerébe
-Nevezd át update.zip-re.Ha lehet,még másolás előtt!(kisbetűs legyen,és ne az legyen a neve végül hogy update.zip.zip)
-Lépj be MiRecovery-be.
Telepítés System1-re:
-Válaszd az Angol nyelvet
-Válasz ki az "Install update.zip to System ONE" pontot (itt mindig az aktuálisan használt rendszert mutatja)
-Itt rá fog kérdezni,hogy biztosan akarod e?Nyomj egy Yes-t
-Elindul a telepítés
-Ha sikerült a telepítés,nem árt a Wipe & Reset menübe belátogatni,és itt egy Wipe Cache-t csinálni.(Főleg ha verzióváltás történt)
-Ha végzett válaszd a Reboot,majd a Reboot to System One (latest) pontokat" -
Fejvadi
nagyúr
Akkor belevágok és megpróbálom érthetően leírni. Előre is bocs ha kicsit hosszabb iromány lesz.
Előszó:
Nagyon is tetszik ez a v6 felület, de mivel fehér "VAK" vagyok, így nem látom rendesen azt amikor fehér a háttér és a betűk sötétebbek. Persze ha erős fekete és nem ilyen szép vékony lenne az kicsit jobban látnám, de az se az igazi, mert egyszerűen beleég a fehér háttér a szemembe aztán semmit nem látok. Van a 3 koppintásos nagyítási lehetőség és úgy látom is, de így nagyon kényelmetlen a használat és nem is egyszerű minden esetben. Meglennék én ezzel a v6-al elégedve ha végre lenne egy sötét téma hozzá ami jól működik. Amint tud valaki ilyet, gondolkodás nélkül váltanék. Ha valaki találna legyen olyan szíves és írja meg nekem.Előzetes:
Mint előzőleg írtam meglepetésemre feldobott egy frissítési lehetőséget a MIUI amire nem számítottam, mert azt olvastam kicsit régebben, hogy verziók között nem jön fel frissítés, csak az adott verzión belül. Nekem a v5 (4.8.22) volt fent és ere ajánlotta fel a (4.10.24) lehetőséget. Gondoltam én, hogy ez nem lehet v5 hanem ez már bizony a v6 lesz a száma alapján. Sehol nem is találtam letölthető (4.10.24) v5 alá csak a v6-hoz. Előző nap engedtem a frissítést, de annyira lassan töltötte, hogy 1/2 óra után kikapcsoltam. Próbáltam különböző időpontokban, de mindig lassú volt. Mivel tegnap itt már beszélgettünk páran arról, hogy ez most akkor pontosan milyen frissítés is és mondták, hogy nézzem meg mekkora méret amit le akar tölteni, úgy gondoltam ma reggel, megint nekiállok és elindítom a letöltés és ott majd talán kiírja a méretet.Ami történt:
Szóval ma reggel újra indítottam a frissítést, hogy megnézzem a letöltendő file méretét és mivel nagyon lassú volt gondoltam kimegyek egy kv és cigire mert még a csíkot sem kezdte el húzni. Ez volt a baj. Visszajöttem és meg akartam nézni hol tart, de már a v6 felület fogadott. Hurrá, pont ezt nem akartam, már késő. Mivel már kiokítottak előző nap, hogy hogyan tudom megnézni a sys1 és sys2 alatt mi fut így kapóra jött. Recoveryben újraindítottam. A v6-ot a sys1-re tette. A sys2 megmaradt v5 (4.8.22) Gondolom mind a kettő sys alatt a v5 (4.8.22) futott és mivel keresztbe frissít így a sys2-n voltam eddig bebootolva, ezért lett a sys1 v6 (4.10.24). Szerencsére Recoveryben kiválasztottam a a sys2-t és szépen be is bootolt és betöltötte a v5 (4.8.22) Gyorsan be is állítottam a kedvenc fekete témám és végre láttam űjra mindent.A probléma:
Most a sys1-n v6 (4.10.24) a sys2-n megmaradt a v5 (4.8.22)
Most viszont nagyon belassult és gondolkodik bármire is nyomok rá, lapozások között akad, nem olyan mint előtte volt.Amit szeretnék:
Szeretném valahogyan visszaállítani, hogy a sys1-n is újra a v5 (4.8.22) legyen.
Ez a file meg van Pc-n (xiaomi.eu_multi_cancro_4.8.22_kk-4.4-v5.zip) ha szükség lenne rá.
A telefonban van egy temp file ami a frissítéskor jött létre (downloaded_rom mappában a miui_ota_cancro_mam_4.8.22_4.10.24_cdc01dadce_4.4.zip) ha szükség lenne rá.Kicsit részletesebben kérnék segítséget, mert még nem csináltam olyat ami most jön és nem biztos, hogy csak pár szakszóból érteni fogom. A Recoverybe betudok menni és tudom a menüben a lépkedést de még csak a boot részbe léptem be eddig.
Előre is köszönöm mindenkinek aki segíteni tud.
-
stube
csendes tag
Hello
valaki tud segíteni mi lehet a telefonal nincs sim kártya meg wifi sincs
4.10.24 van fent -
zolikaDB
veterán
"A telepítés után a WSM Tools létrehoz egy "WSM-Disabler-CWM.zip" nevű fájlt, amit megtaláltok az eszköz meghajtójának gyökerében.
Ha teljesen el akarod tüntetni a WSM Tools-t és visszaállítani egy régit, akkor a fent említett fájlt kell recoveryben flashelni."Én ezt miért nem látom? Pedig fent va na WSM Tools!!!
-
-
djula
aktív tag
Az intelligens hívástiltás miért nem dobja el a "magántelefonszám"-ról jövő hívásokat, amikor az be van állítva elvileg tiltásra? Állandóan zaklatnak a porszívó ügynökök, jó lenne, ha privát számról nem lennék elérhető.
Valaki állított már be sikeresen ilyet? -
djula
aktív tag
válasz
Fejvadi #5266 üzenetére
Miért ne lehetne ota a v6 upgrade? A miui.com fórumon az official romnál is ezt írják.
A 4.10.24 bizony v6, én próbáltam is, nagyon tetszett, csak azért tértem vissza v5-re, mert nem lehetett 6 jegyű screen lock pin-t megadni, max 4 jegyűt. Nekem ez fontos exchange policy miatt. De 2-3 napig használtam, és utána visszatérve kicsit fapados érzés volt a v5
Nyugodtan tedd fel updaterrel, ha most sys1-en vagy akkor kettőre teszi, és fordítva. Mindig a másikra. Ha mégsem tetszik, recoveryből nyomsz egy wipe data-t és reboot a másik (nem latest) sysre, ahol ott lesz a mostani 4.8.22 -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #5266 üzenetére
Tényleg nem volt semmi ilyenről szó, de úgy látszik, tényleg v6-os frissítés lesz ez, jgabor fórumtárs is ezt mondja.
ha meg mégis v5 lenne, akkor sem maradtál le semmiről, valszeg csak pár apró hiba lenne benne javítva. -
Fejvadi
nagyúr
"Mi3-ra minden, 4.8.22 utáni verzió miui6, nincs kivétel. Tehát amit felajánl a frissítő, az is miui6, ez 100%"
Köszönöm, akkor mégsem vagyok hülye teljesen."létezik v5-ről v6-ra frissítés OTA-n?"
Eddig nem volt szó ilyesmiről. Meg kellene kérdezni vagyuláékat.
Látod hogy van, mert nekem frissülne.Ha ez v6 akkor nem akarok frissíteni, mert megvárom a v6 Stabilt és utána a v6 Multit szeretném feltenni.
-
s4tch
veterán
válasz
Fejvadi #5264 üzenetére
Amióta van miui6, a heti frissítések bizonyos telefonokra v5, másokra miui6 felületet takarnak. Mi3-ra minden, 4.8.22 utáni verzió miui6, nincs kivétel. Tehát amit felajánl a frissítő, az is miui6, ez 100%.
"létezik v5-ről v6-ra frissítés OTA-n?"
Eddig nem volt szó ilyesmiről. Meg kellene kérdezni vagyuláékat.
Azt nézd meg a telefonodon, hogy mekkora a frissítés mérete, amit le akar a telefon tölteni. Ha kisebb, mint a teljes ROM, akkor ne tedd fel, hanem tölts le egy teljes ROM-ot (ha egyáltalán akarsz frissíteni). Egyébként könnyen lehet, hogy az /sdcard/downloaded_rom könyvtárba már le is rántotta a telefon a frissítést.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #5262 üzenetére
Én már semmit nem tudok.
Értelmezd már te is légy szíves.
Nekem azt mondja, hogy ez a v6 és hogyan kell telepíteni v5 (4 8 22)-ről - v6 (4 10 24)-re
Mivel nekem a v5 (4 8 22) van fent és látod a fotón, hogy frissíteni akar (4 10 24)-re akkor most nekem a v6 (4 10 24)-re akarna frissülni OTA-n?Azért is furcsa mert v5 (4 10 24) letölthető frissítést nem találok sehol.
Lehet nem vagyok normális, de létezik v5-ről v6-ra frissítés OTA-n?
Eddig azt olvastam, hogy ilyen nincs, verziót nem ugrik. -
zolikaDB
veterán
válasz
Fejvadi #5257 üzenetére
Én feltettem a 4.4.4-et mindkét partícióra, Recoveryvel.
HA TDB-t akarok, akkor kell a CWM. Ha netán kipróbálnám, milyen gyors is az AOSP, vagy milyen a V6, akkor kellene. De ezekkel most nem bajolok.
Végül én se bonyolódtam bele.
Annyira figyelj, h be tudsz bootolni Recoveryvel a System 2-be, de ha ott vagy, azt is System 1-nek látja, mert az aktív oprendszer a System 1 mindig -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #5256 üzenetére
Ami biztos az, hogy nekem a v5 és a 4.8.22 van fent és az OTA kiírta a frissítést 4.10.24-re. Lehetséges lenne, hogy v6-ra frissülne? Úgy tudom ilyen nincs. Pedig tényleg tölti a 4.10.24-t, de annyira lassú, hogy fél nap alatt jönne le.
zolikaDB
Olvaslak, de nálad más a helyzet ami lehet nem is szá,it, mert ugyan azt kellene nekem is tenni. A 3 módszert értem, mert nagyon jól le van írva, de te a Recovery telepítést csináltad és a sys1-re tetted a KitKat-ot a sys2-n maradt a 4.3. A Recovery telepítésben a sys1 alatt ott van az is, hogy kell a sys2 re telepíteni. Másrészt te a TDB-t szeretnéd, de nekem nincs rá szükségem, mert ha jól olvastam az inkább a fejlesztőknek jó. Nem akarok én ilyen bonyolult dolgokat mint te. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #5255 üzenetére
Fogalmam sincs, honnan szedhetnéd máshonnan, annak már v6-nak kéne lennie, v5-öset én se találok...
Nekem pont így viselkedett a telefonom, amikor először tettem fel v6-ot, és visszamentem a másik systembe, ami még v5 volt. V5 és v5 közt elméletileg minden probléma nélkül kéne váltani. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
zolikaDB #5253 üzenetére
Köszi megnézem!
To-Mi3
Nem akartalak elbizonytalanítaniÉn csak azért írtam akkor mert nekem ezt mondták itt a fórumban. Persze, hogy belekeveredtem már az egészbe ha eleve rossz úton indulok. Majd csak összeáll a fejemben.
A gombok használatát már olvastam az nem gond.
Ha átállítom Ricoveryben Angolra utána ott kell majd vissza is?Olvastam az előbb egy srác feltette az új 4.10.24-t OTA.n és nem tetszett neki.
Mivel keresztbe frissít az OTA így neki a 4.8.22 volt a sys1 és az új lett a sys2
Nem tetszett neki és amikor be akart lépni a sys1-be nem engedte a rendszer, mert bootolás után mindig újraindult a végtelenségig. Ezeket akarom elkerülni, inkább kérdezek ezerszer.OTA-n nem sikerül letöltenem, mert annyira lassú. Valahonnan le kellene tölteni ezt a Multi 4.10.24-t de nem találom a http://miuiandroid.hu/ oldalon. A v5 Stabil van és a Multi az már v6.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #5252 üzenetére
Itt ezzel újraindítasz recovery módba. Ha már benne vagy a recoveryben, a hangosító/halkító gombokkal lehet fel/le mozogni, a bekapcsoló gombbal pedig kiválasztani. Szóval, recoveryben válaszd ki először az englisht, aztán reboot, és itt ki tudod választani, hogy melyik systembe lépj be. Az, amelyiket legutoljára használtad, az mellett ott lesz, hogy "(active)".
És igen, tényleg lehet, hogy hasznos lenne végigmenned a vasárnap zolikaDB-nek írt posztjainkon(#5224) s4tch ki is fogom próbálni. A következő heti verziót a hivatalosat teszem fel.
(#5225) Digojr én is értem már el 7 és fél órás képernyőidőt, igaz, akkor összesen 17 órát bírt ki a telefon.
(#5234) Fejvadi nem igaz. Én arról akartalak egyszer meggyőzni, hogy amit használsz, az a fejlesztői, de a végén sikerült olyat írnod, hogy még engem is elbizonytalanítottál. A fő, hogy már érted
(#5234) Fejvadi én is azt hittem, hogy v5-ből már nem lesz fejlesztői verzió. Szerintem csak azért adták ki, mert túl sok negatív kritikát kaptak a v6-tal kapcsolatban.
-
Fejvadi
nagyúr
Nekem már ez is nagy segítség amiket írsz és linkelsz. Köszönöm.
Letöltöttem a progit és ott kettő volt. Elég csak az egyik vagy mindkettő kell?
"megoldható máshogy is, pl. recoveryből ki lehet választani az aktív rendszert"
Ezt hogyan kell a kis program nélkül?A frissítési lehetőségeket most tanulmányozom és ha nem haragszól lesznek még kérdéseim.
-
s4tch
veterán
válasz
Fejvadi #5247 üzenetére
- a sys1-sys2 léte alapvető ezen a telefonon. Hogy bármelyik rendszeren van-e ROM, az egy külön kérdés.
- nem kell programot telepítened, megoldható máshogy is, pl. recoveryből ki lehet választani az aktív rendszert. Ez a segédprogram csak megkönnyíti az ember dolgát egy nagy gombos, egyszerű, nyomkodható felülettel.
- hogy milyen verzió van a system2-n, azt csak te tudod kideríteni úgy, hogy újraindítod a telefont a sys2-ről bootolva, és megnézed a beállítások között az aktuális verziót. Nem tud ebben senki ennél többet segíteni.
- hogy mi mire hogyan frissül: [link] OTA frissítés az aktuális rendszert írja felül, az updater app frissít keresztbe.(#5248) Laca1212: ugyanaz a kettő.
-
Fejvadi
nagyúr
Elolvastam és ez egy fejlesztői Multi.
Szóval mindenképpen van sys1 és sys2.
Fel kell tennem ahhoz egy programot, hogy megtudjam nézni melyik sys-n milyen room fut.Most a Multi akar frissülni 4.8.22 - 4.10.24-re.
Ha frissül akkor a sys1 vagy sys2 re teszi?Ha a sys1 akkor az 4.10.24 lesz és a sys2 4.8.22?
-
s4tch
veterán
válasz
Fejvadi #5245 üzenetére
"Ha jól értem akkor ez nem stabil, mert nem csak angol és kínai nyelv, hanem a stabil európai kiadása?"
xiaomi.eu_multi_cancro_4.8.22_kk-4.4-v5.zip - ebben minden benne van. Olvasd el még egyszer a leírást.
"Nem próbáltam sys2-ről.mert nem tudom van e vagy azt, hogy hogyan kell."
Sys2-n egészen addig van ROM, amíg le nem formázod a system2 partíciót CWM-ből. Számtalan leírás van arra, hogyan kell bebootolni a másik rendszerből. Pl. itt egy program rá.
-
Fejvadi
nagyúr
Lassan összeáll a fejemben.
Jó, ha belépek akkor ott azt írja csak, hogy MIUI 4.8.22
Ebből nem tudtam kiolvasni, hogy ez vagyula vagy multi.Nekem ez van fent: xiaomi.eu_multi_cancro_4.8.22_kk-4.4-v5.zip
Ez a Multi és ez frissülne 4.10.24-re
Ha jól értem akkor ez nem stabil, mert nem csak angol és kínai nyelv, hanem a stabil európai kiadása?Nem próbáltam sys2-ről.mert nem tudom van e vagy azt, hogy hogyan kell.
-
Fejvadi
nagyúr
Hol tudom megnézni, hogy milyen verzió van fent a sys2-n? Minden esetben van sys2, vagy csaj ga dualboot van készítve?
-
s4tch
veterán
válasz
Fejvadi #5239 üzenetére
Lépj be, nézd meg.
Alapvetően két ágon fut a fejlesztés: stabil és fejlesztői ROM. A heti frissítés a fejlesztői, a nagyobb mérföldkövekhez pedig kiadnak 1-1 stabil ROM-ot. Utóbbi nem jelenti, hogy minden hibátlanul és bugmentesen működik, de a teszteletlen funkciókkal nem ebben találkozol. A hivatalos ROM-okban kínai és angol nyelv van. És akkor itt jön a csavar: a xiaomi.eu mindkét verzióból készít multilang ROM-ot, emellett vagyula megcsinálja a miuihu-féle verziót is. Tehát igazából hat szálon futnak az események:
- stabil: 1. hivatalos (angol-kínai, a miui.com-on ezt találod) 2. multilang (xiaomi.eu-féle) 3. vagyula-féle (miuiandroid.hu-féle)
- fejlesztői: 1. hivatalos 2. multilang 3. vagyula-féleAhogy a kolléga írta, a stabil számozása KXDCNBH + verziószám elvet követi, a fejlesztőieket pedig 4.M.D módon számozzák, ahol a M a hónapot, a D a napot jelöli (pl. a legújabb az október 24-i, 4.10.24 ROM).
-
djula
aktív tag
A beszélgetés hangerejét nem lehet valahogy "negatívba" állítani? Nekem a legkisebbre állítva is hangos.
-
Fejvadi
nagyúr
Most frissül az eddigi utolsó stabil V5 4.8.22 - 4.10.24-re, de sose lesz kész a letöltés.
-
zolikaDB
veterán
Vagyula féle utolsó 4.4.4 van fent, és van két problémám (MI3):
- az óra 12 órás formátumban továbbra se jó (stock 4.3 alatt sem): krikszkrakszok jelennek meg....
- WSM Tools-ból a legújabb van fent, plusz Mi Tools, és az órát nem tudom középre rakni, se így, se iOS stílust kiválasztva... Akinek működik, az hanyas Mi Tools-al? (4.3 alatt ment...)
Még egyszer: Xperia billentyűzet tutorialt tud valaki?
V6 alakul már? -
djula
aktív tag
válasz
bozarjoska #5226 üzenetére
Mert ugyanaz a rom két készülékhez nem lehet egyformán optimalizálva, még ha nagyon hasonlók is. És nyilván inkább a mi4-re gyúrják.
-
Digojr
csendes tag
válasz
Tomi_Ohl #5213 üzenetére
Nekem az mi3 a vége felé V6 tal és rendesen kihasználva (játékon kívül mindent használva). Max.3 óra képernyő időt tudott kb.fél óra beszélgetéssel.... /nap.
Az mi4 ugyan úgy erős használat mellett minimum 5+ óra képernyő idő, és 1+óra beszélgetés.
Sokkal jobb az optimalizáció!
Az akku időről V5 alatt....Az mi3-nak 4.3 alatt volt a legjobb üzemideje, csak érezhetően lasabb, és hiányos volt az a rendszer.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
zolikaDB #5217 üzenetére
Azt ismerem, hasznalom is. (Mondjuk erre a feladatra, inkabb a Mitools hivatott.)
(#5218) Barthezz2!
Hat igen, nekem tetszik...(#5219) s4tch!
Sajnos telefonon netezek, innen meg nem jon be maga a tema, hanem az egesz osszegzo oldal.
Probalom majd megkeresni azert, koszi az infot! -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
sagesz93 #5220 üzenetére
Hmm rájöttem valamire...
Ha elég azt az ikont megváltoztatni, ami a MIUI launcherben jelenik meg, akkor elég lecserélni a PNG-t a system/media/theme/miui_mod_icons mappában. Ne feledd, ez csak a MIUI launcherben változtatja meg az ikont, és ugyanolyan méretű PNG-t kell oda behelyezned, hogy működjön (veheted mondjuk egy másik téma csomagból).
Ha kell a korábban említett leírás, azt csak holnap tudom linkelni. -
HUTCHDB
nagyúr
Erdeklodnek, hogy az alabbi stausbar ez v6-os "szerzemeny"?
Tetszik az akkumulator "ikon", es az ora helye is.
[link] -
Digojr
csendes tag
Szia!
Mi2 nél ha Vodás vagy komoly térerő gondok lehetnek ha nagyvároson kívül akarod használni.
Nincs a modemjében a 900 MHz-es tartomány 3G hálózaton,és váltás közben meg akadozhat.(3G/2G)
Én csak ezért adtam el és cseréltem le mi3-ra.
Az mi3 mat meg a mérete és az akku ideje miatt cseréltem le mi4-re. -
Tomi_Ohl
veterán
Én nagyon elégedett a Mi3 kamerás képességeivel, sok képet csináltam, nekem tetszenek
mondjuk az tény, hogy nem értek ilyen dolgokhoz, de egy átlagos embernek bőven jó az amit tud
Ha tényleg csak a főzött ROMok szólnak a Mi2 mellett, akkor szerintem ne gondolkodj, a Mi3-mat vedd! (decemberben adják ki a forráskódokat ha minden igaz aztán lesznek ROMok itt is)sagesz93 de, lehet külön is ikonokat cserélni. Apktool kell hozzá, aztán decompile apk, kicseréled az ikon PNG-t, aztán recompile, sign, zipalign, aztán újra behelyezni a rendszerbe, engedélyek megadása, és kb ennyi. Ha soha nem csináltál még ilyet, eltarthat egy ideig, és ugye ezt minden egyes alkalmazással ismételni kell, szóval nem egyszerű, de ha követed a leírást, menni fog. Küldjek leírást?
-
Thomas16
tag
Hi!
Valaki használja a MiTagApp-et?
Hol lehet venni ilyen NFC chipet és milyen fajta kell hozzá? -
Zophia
csendes tag
válasz
tDr1v3r #5205 üzenetére
ha jól tudom cserélhető az aksi is MI2S-ben(nagyobbra) ami nem hátrány
kamera? láttam MI2S képeket youtuben,ott azok nem voltak rosszak,viszont a MI3nál olvastam fokozatos pozicionálást,ami nem fogott meg. Esetleg javították?Mi3 mellett valóban az szól,h erősebb,és szoftvertámogatást tuti kapni fog,a másiknál meg a sok főzött rom
-
tDr1v3r
veterán
Mi 3.
Én Mi 2s-t akartam (de inkább az utódját, ami valahogy nem tudott kijönni eddig), féltem nagyon a mérettől de megszoktam. Nem mondom hogy szuper, még mindig szar rajta egy kézzel gépelni és kell többször is fogást váltanom vagy két kézzel használnom de megszoktam.
A Mi 2s se rossz, csak nagyon félő hogy sz*rni fognak a szoftveres támogatására idővel. Viszont nagyon jól testreszabható, cserélhető a hátlapja - ez az egyik amit nagyon hiányolok a méretén kívül az Mi 3-ból - és a Xiaomi kiadta a szoftvere forráskódját így van rá dögivel főzött ROM is.
-
Zophia
csendes tag
válasz
Laca1212 #5203 üzenetére
Üdv mindenkinek,gondolkodok erőteljesen egy xiaomi telóban,de nem tudom melyik lenne a jobb választás?! a MI2S vagy MI3?! pro ,és kontrát tudnátok leírni pár mondatban? sajnos a mi2s már nem gyárják,kérdés lesz a hozzá frissítés stb és kisebb(kompaktabb),viszont a MI3 meg erősebb hw, nagy a dilemma
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest