- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
Felraksz egy programot és problémád megoldva. Van egy pár a play-ben, pl.: no lock [link]
-
Fejvadi
nagyúr
Amit írsz az rendben van, de nem végleges ami nekem kellene. Csak az időkorlátot tolod ki ami max 30 perc, de 31 perc után ott a tapicska képernyő feloldó.
Első.
Ha eleve nem kérsz PIN vagy minta vagy kombinált akkor a csúszka mindegy hol áll, mert nem aktív a védelem. Csak akkor kell elhúzni a csúszkát ha aktív valamelyik védelem, de épp nem akarod használni.Második.
Ahol a képernyő feloldó ablakot állítod be (választható: feloldás, fényképező, stb.) ott kellene lenni a soha opciónak, de nincs. Van az azonnal és az időkólát ami max 30 perc. Ha legalább lenne egy 12 órás már az is megfelelő lenne, mert ennyi idő alatt biztosan megnézed.Ez az én kérdésem. Mivel lehetne ezt kikapcsolni, hogy fél óra után se kellene simogatni a feloldáshoz.
Azért köszi, hogy próbáltál segíteni.
-
s4tch
veterán
válasz
Fejvadi #3393 üzenetére
Beállítások - Biztonság és adatvédelem - Képernyővédelem - Bekapcsoló gombbal azonnali lezárás
Ezt az opciót kell kikapcsolni, ill. az automatikus zárolást kitolni valami hosszabb időre. Így nálam működik az, hogy a bekapcs gomb egyből a launchert hozza be zárt állapotból.
-
Fejvadi
nagyúr
Ott kellene lennie, de nincs.
Ott ki lehet kapcsolni, hogy ne kérjen mintát vagy jelszót, vagy kombinált.
Ez rendben is van, de ettől még megmarad egy feloldó képernyő ahol kiválasztod, hogy belépsz vagy kamera, stb. Nekem ez az ablak nem kell. Megnyomod az oldalgombot és nem vacakolsz a belépéssel, csak belép egyből.
Az jó lenne ahol az időkorlát van, de max 30 perc a választható. Itt kellene lenni a soha vagy valami más lehetőség. -
Fejvadi
nagyúr
Az alvó módot tudom.
Miért szívná le az aksit?
Nem azt szeretném kikapcsolni, hogy mondjuk ha nem érek sennihez akkor 30 mp. után elsötétedik a képernyő, hanem, hogy amikor megnyomom az oldalsó gombot akkor ne a feloldási ablak jöjjön fel és húzgáljam az ujjam, hanem egyből belép a kezdő képernyőre. Eddig minden telefonomon ki lehetett kapcsolni. Nincs szükségem rá, se jelszó védelem, se minta, se semmi, csak egyszerűen belépne. Kimaradna számomre felesleges fázis. -
Fejvadi
nagyúr
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítségét !!
A képernyőzárat ki lehet valahol kapcsolni?
-
zolikaDB
veterán
válasz
tupacamaru #3381 üzenetére
Te vettel belole?
-
llaszlo
veterán
válasz
A pandawill mostanában kerülendő. Én épp most néztem végig az összes nagyobb webshopot. És a megbízhatókban is találtam ennyiért PowerBank-ot vagy még 1-2 dollárral olcsóbban is.
zolikaDB: Ne légy naív! Ingyenes szállítás nincs. Az úgyis benne van az árban.
Én xiaomi bluetooth headsetet keresnék. Viszont ez nem tudom, hogy eredeti xiaomi-e. [link]
Ezt a verziót csak az alin találtam meg. Olyan oldalt meg még nem találtam amit a xiaomi üzemeltet és minden termékük fent van. -
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
A héten már lehet nálam lesz az MI3 és érdeklődnék, hogy a Nilkin fólia amit elvileg nem lehet karcolni azt érdemes e beszerezni rá? Úgy tudom gorilla glass a kijelzője, elvileg az se karcolódna.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Próbáld meg hogy működik-e még a kód: PandawillHungary2014
-
zolikaDB
veterán
válasz
tupacamaru #3379 üzenetére
Pontos linket kuldenel? Teljes aron is OK, ha free shippinges es eredeti.
-
zolikaDB
veterán
Urak!
A KaiotEch altal emlitett Powerbank-forras "kiapadt".
Tud valaki free shippinges eredeti 10400-as Powerbankot? -
Fejvadi
nagyúr
válasz
morfondőr #3310 üzenetére
Létrehoztam és bemásolta a egyedi értesítő és csengőhangjaimat.
Tökéletes lett és kiválasztásnál szépen megjelenik a gyárilag telepítettek között, ahogy szerettem volna.
Extra benne, hogy nem a névsorba teszi, hanem mindjárt az elején jelenik meg.
Ezek azok az apróságok amik kezdenek engem is lenyűgözni.Köszi s segítséget.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
tupacamaru #3309 üzenetére
Azért nem volt ilyen mappa, mert még nem indítottam el a diktafont.
Elindítottam és már meg is csinálta.
Most már 2 ilyen mappa van, mert beállítottam a telefon beszélgetés rögzítését és külön mappát hozott létre. -
llaszlo
veterán
Régi MIUI-val nem volt ilyen gondom. Van egy privát naptáram, amiket nem akarok, hogy látszódjon a naptárban. Viszont az emlékeztető jelezzen. Ezt a régi telefonomon simán megoldottam, de itt csak, akkor jelez(ne), ha bepipálom, hogy látható legyen a naptárban is. Van erre valami más megoldás?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Milestone2 #3371 üzenetére
Én tegnap óta nyúzom. Sajnos a bugok és a hiányosságok idegesítőek, de amíg pl. nem hagy ki az ébresztés addig ki fogom bírni.
Ettől függetlenül tartom a véleményemet hogy nem túlzottan eredeti a design. A V5 nagyon jó és friss volt sok szempontból és csak kevés helyen voltak benne az iOS-ból nyúlt dolgok (most is csak a Notes app-ban lévő keresőmező jut eszembe), de ez már nem olyan. De megbékélek vele - ha máshogy nem, idővel.
-
tDr1v3r
veterán
Kezdem megszeretni a V6-ot.
A lockscreen notifications jó, meg megfelelő háttér mellett még jól is néz ki. A design elég keményen nyúl még mindig az iOS és a Samsung TouchWiz arculatából, de őszintén szólva még működik is... nem lesz rossz ha kiforr (bugok eltűnnek, funkciók visszajönnek, animációkon finomítanak illetve egyes helyekre hozzáadnak, Clock app kap statusbar-t, etc), de egy tényleges arculatváltás kéne hozzá hogy lemossa magáról a copycat jelzőt az anyacég. Vagy csak túl szigorú vagyok... de így se olyan rossz, egész határozottan bejelenthetem hogy kezd bejönni az egész. Ha nem lesz komolyabb bug akkor maradok.
Viszont mindenkinek ajánlom hogy a Xiaomi.eu-s ROM-ot rakja fel, abban angol a Themes app is. Csak kérdés hogy megint cseszettlassú lesz-e majd az OTA update...
-
bozarjoska
őstag
válasz
Roland06 #3364 üzenetére
na akkor itt az adb sideload leírás:
ezt letöltöd (ha valami nem világos szólj)
ha megvan, akkor kicsomagolod és belépsz ide: adt-bundle-windows-x86_64-20140321/sdk/platform-tools
és oda bemásolod a letöltött romot (nem fastboot romot!!!) és átnevezed pl. rom.zip-re
utána shift+jobb klikk és parancsablak nyitása itt
bejön a parancsablak és beírod hogy : adb sideload rom.zip (rom.zip lehet bármi amire átnevezted a romodat)
cwm-be belépsz az install zip - install zip from sideload - kiválasztod hogy melyik systemre tegye és rádugod a pc-re
aztán nyomsz egy entert a parancsablakban és már tölti is fel -
Roland06
aktív tag
válasz
bozarjoska #3362 üzenetére
Üdv.!
Sajnos nem! Próbálkozom!Ez a hiba!
-
Amadako
tag
valaki kerlek tud europai raktaros antelife 64gb mi 3 linkelni? előre is köszönöm mert en csak ázsiai raktárosat találok
-
Roland06
aktív tag
Üdv.!
Még mindég nem jó valami! Nem találja a flash_all_except_data_storage.bat file-t. .Miflash ezt írja ki.
Valaki tudna segíteni? -
s4tch
veterán
válasz
bozarjoska #3356 üzenetére
-
Roland06
aktív tag
válasz
tupacamaru #3347 üzenetére
Az a baj , hogy a fastboot rom amit le kell szedni több óra mire lejön.(jelenleg 4 órát ír) és egyszer már megszakadt.
Van valahol gyorsabb? -
Roland06
aktív tag
válasz
tupacamaru #3347 üzenetére
Ha elindítom a fastboot -ot(hangerő le+ bekapcs) akkor USB-n a PC-vel osszekapcsolva elindít valamit (ROM) és megy lassan de nem tudom mert kínai minden szöveg. Az mi lehet?
-
Roland06
aktív tag
válasz
tupacamaru #3345 üzenetére
[link]
erre gondolsz? -
bozarjoska
őstag
válasz
Roland06 #3340 üzenetére
Most melózom sajna nem tudom pontosan elmondani, kell hozzá android sdk (vagy valami ilyesmi a neve) aztán a romot amit akarsz bemásolni ugyanoda ahol az sdk van onnan parancssorba kell írni hogy adb sideload és a zip neve, ha addig más nem segít akkor ha hazaértem leírom pontosan
-
tDr1v3r
veterán
Köszi srácok, már jön is le.
Remélem nem lesz probléma ha ezt ráhúzom a kínaira (most ugyanaz a verziószám is ugye).
Amúgy, más is tapasztalt olyat hogy pl. a Spotify notification areás widgete nem jelenik meg? Nálam csak az egysoros snassz valamit dobja be, nem ezt a fajtát... ez V5 alatt nem ilyen volt.
Amúgy már kezdem megszokni, de nagyon irritáló hogy a lockscreen-ről csak feloldani és kamerát indítani tudok... meg ugye a notificationsbe berögzült zenevezérlő se egy nagy valami, csak egy placeholder (számomra, mert a telefonomon nincs zene).
-
Roland06
aktív tag
válasz
bozarjoska #3339 üzenetére
Üdv.!
?
cwm van rajta. De hogyan tovább? -
s4tch
veterán
válasz
Roland06 #3337 üzenetére
Ha ilyen kérdést felteszel, nem hiszem, hogy a ROM-ot is lezúztad. Azt akarni kell, és nem egyszerű. Mi a gond, nem indul el a telefon?
Egyébként igen, lehet PC-ről is ROM-ot tenni a telefonra, fastboot módban, MiFlash nevű szoftverrel. De ne kapkodj, írd le picit pontosabban, mit műveltél.
-
Roland06
aktív tag
Üdv.!
Szeretnék kérni egy kis segítséget! Nagy baj van akkor ha formáztam mindent? És most nincs rajta semmilyen rom?(SD-t is és mindkét system-et?) Lehet valahogyan rátenni PC-ről romot?
Remélem igen!!!!
Előre is köszönöm! -
Tomi_Ohl
veterán
Amikor benne vagy egy alkalmazásban, kijön a képernyő tetején. Full screen appekkel még nem próbáltam. Ha rákattintasz, akkor nem marad kint utána a három pont. Ha nem kattintasz rá, pár másodpercen belül eltűnik, és marad a 3 pont.
Szerk.: egyébként wp-ben van hasonló ezekhez a lebegő értesítésekhez, ott csúsztatással törölni lehet őket. Itt nem tudom, hogy lehet-e. -
ak76
senior tag
Én újrahúztam az egészet,símára gyalultam mindent,aztán ment újra fel a V6,azóta minden OK,megy a hangrögzítés,ami először nem akart,mennek a widgetek,500-800 mb szabad helyem van,és brutál jó az akksi idő,tegnap 6 óra 20 perc kijelzőidőt produkált reggel hattól éjfélig,ez nekem maximálisan megfelel,anno az Lg G2-es hozta ezt a szintet.
Remélem hogy a hibákat minél előbb javítják,aztán jó kis cucc lesz ez a V6-os. -
virkir
veterán
válasz
Tomi_Ohl #3325 üzenetére
Ez a lebegő értesítés, hogyan működik.
Benne vagyok egy app-ba akkor tolakodik vagy a háttérben lezajlik, ergo marad a három pötty amikor kilépek az app-ból?
Ezekben a variációkban egy kalap sz@rt se ér ugye.
Ha az app kilépés után jelenik meg akár negyed órával a megérkezés után akkor még csak-csak. -
Tomi_Ohl
veterán
Szerintem ez az értesítéses dolog nem olyan nagy baj.
Ha jött valami értesítés addig, amíg le volt zárva a kijelző, akkor megjelenik a lock screenen.
Ha jön egy értesítésed akkor, amikor föl van oldva a kijelző (tehát használod a telefont), akkor megjelenik a lebegő értesítés a képernyő tetején (tehát látod, mi az). Ha nem érdekel, akkor ugye megjelenik a három pötty. Mivel már láttad, milyen értesítést kaptál (vagy a lock screenen, vagy a lebegő értesítésben), nem fontos, hogy az állapotsávon is kint legyen minden értesítés ikonja.
Szerintem ezt a logikát követték a Xiaomi fejlesztői is. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
bozarjoska #3319 üzenetére
KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Megoldottad minden zenei gondom :-)
Most aztán mindent lát, mindenhol.
Alapra volt állítva a szűrés és ahogy írtad a túl kicsi fájlokat nem mutatta.
Most már minden mappából beolvas mindent.
Lehet szépen rendszerezni mit honnan lásson. Ez király. -
cimp
senior tag
Nekem viszont már többször előfordult, hogy hívtak és nem tudtam felvenni, meg semmit sem csinálni vele. Hívásnál alul feljönnek a gombok fölötte a név, ilyenkor működik. Többször előfordult, hogy felül volt a név és a gombok, a zöld gombot felhúzva eltűnik minden, csak a név marad ott és csörög tovább.
-
s4tch
veterán
Nem is olyan gyászos ez a v6. A menü gomb hiánya a legnagyobb probléma, de csak azért, mert ekkora a telefon: a legtöbb szoftvernél a menü felülre költözött, ott nehéz elérni egy kézzel, egyszerűbb volt a bal gombot használni. Remélem, előbb-utóbb menni fog a Mi-Tools, és a fejlesztő kitalál erre egy hacket. A lehúzható menü testre szabása hiányzik még, pl. jól jönne, ha a teljesítményprofilt és a GPS-t lehetne közvetlenül innen állítani. Az üzenetek felugró ablaka visszajöhetne, illetve az értesítések is működhetnének a programok saját ikonjaival a három pötty helyett, és kb. ennyi, ami lehetne másképp.
A buta kamera nem gond, lehet használni helyette tucatnyi szoftvert, pl. egy módosított CM kamerát (amivel egyébként megy a 120fps-es lassított felvétel is). A launchert összecsippentéssel testre lehet szabni. Egyébként pofás a felület (az Apple dizájnerei értik a dolgukat
), elég gyors a működés, pl. az animációk szerintem gyorsabbak, mint v5 alatt. Továbbra is jó a böngésző, bár az indítóképernyőre újra ki kellett tenni a kedvenc ikonokat. A multitaskkal nekem v5 alatt sem volt problémám, igaz, a fb-hoz hasonló memóriazabáló szirszarokat nem használok.
-
virkir
veterán
-
bozarjoska
őstag
Nem
Fejvadi
Most látom v5 csak mobilnézetben nem írja...
Na ahhoz hoz lásd a zenelejátszóban át kell állítani a szűrést mert gondolom alapon van ami azt jelenti hogy nem látod a 800kb méretű alatti fájlokat, azt vagy vedd lejebb vagy tedd át mappás szűrésre a zene app beállításainál! Így gondolom be bíród majd állítani onnan csengőhangnak, mondjuk én alapot használom meg v6 de hátha -
Fejvadi
nagyúr
Srácok!!
Itt nem a hova a gond, mert hiába a mappa.
Az elején írtam, hogy még a zenelejátszó sem látja, se az ogg. se az mp3 felmásolt fájlokat.
Valami társítást pedig lát, mert a kiterjesztést érzékeli és a megfelelő icont teszi a file elé.
Mindegy hova teszem a zenelejátszóba meg se jelennek a számok. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
tupacamaru #3309 üzenetére
Most létrejött magától ez a mappa.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
bozarjoska #3312 üzenetére
Te próbáltad tiszta telepítés nélkül is? Érezhetően gyorsabb, és több a szabad RAM a tiszta telepítés óta? Ez mondjuk egyáltalán nem lenne hihetetlen, ha érezhető változás van, lehet, hogy nekem se ártana egy tiszta telepítés.
-
vfeco
aktív tag
Sziasztok!
Rendelhető már a Mi4 64GB Black, amin megy a 4G EU-ban?
Honnan ajánlott a rendelés?
Oneplus One-t nyúzom most, de hiányzik a miui és a Mi3 annyira kézre állt, de azt lepasszoltam páromnak.Üdv,
Fecó -
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
tupacamaru #3304 üzenetére
Nincs olyan mappa még a rejtett fájlok között se.
Van egy Music mappa, de ott sem látja utána se a zene lejátszó se a csengőhang beállítás -
Proximity szenzor érzékenysége nálatok milyen.
Nálam sok esetben nem éled fel hívás közben.. és roppant idegesítő tud lenni ha véletlen rányomok egy hívásra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Stellar Blade
- Elektromos cigaretta 🔞
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Új Blackberry Priv!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest