- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Tegyél mellé egy Samsungot vagy egy Sonyt... Itt a MiKey app, ami használhatatlan és teljesen fölösleges (egyből törölhető is), amúgy egyáltalán nincs túlextrázva a szoftver.
(#5525) Criton: "akkor ha jól értem akkor ha kihozom a boltból a telefont, akkor gyárilag fel fog jönni a miui 6 frissítés?"
Ilyet nem írtam. A legfrissebb szoftver fejlesztői verzió. Arra csak akkor frissül automatikusan a rendszer, ha előtte is olyan volt a telefonon. A boltban valószínűleg stabil ROM lesz rajta; amúgy már egy ideje 4.4 alapú a v5 felület is. Egyébként elég erős a hardver, gördülékeny gyakorlatilag az összes ROM-mal.
Használhatsz átalakítót, nálam nem okoz semmi gondot.
-
A kapcsolok meg a v5-ben is úgy működnek.
Jókor veszem észre akkor
Szerk.:
Egyébként a betűk színe is hülyén kerül meghatározásra, mert gyakorlatilag válogatni kell, mit állíthatsz háttérnek, mert számtalan esetben egyszerűen nem látszik az értesítősáv.. v5 alatt ez se volt gond, mert sötétedett a felső rész. -
Fejvadi
nagyúr
Nekem nem pénzpocsékolás a biztonság. Ezért fizetek lakásbiztosítást is. Mindenki el tudja dönteni mi a számára a fontosabb és én senkit nem is szeretnek semmire rábeszélni. Vásárlás előtt érdemes tájékozódni.
Neked az számít csacsiságnak, ha kicsivel többet fizet valaki egy lepróbált telefonért, mint egy más országból vásárol, a polcról lekapott dobozt venni?Gondolkodj el rajta, hogy ha a tanácsodat megfogadva kintről rendelt telefon megsérül útközben.
Mi van ha az ember kifogja a sok jó közül azt az egy rosszat? Esetleg javítás után megint elromlik?
Hányszor postázol és mennyiért is? Mennyi időbe is telik mire visszaérkezik? Esetleg a nyelvet sem beszéled megfelelően? Mail hegyek? Mindezt mennyi pénz megspórolásáért?
Nekem nem lenne tiszta a lelkiismeretem, ha én beszélnék rá bárkit is arra, hogy úgy vegye ahogy szerinted kell. Mit szólnál hozzá, ha az az ember aki rád hallgatott pórul jár, esetleg többször is? Maximum megvonnád a vállad hiszen nem téged ért a kár.Jobb ha az ember tisztában van a kockázatokkal.
Erről nem is akarok többet beszélni, mert nem ezért járok ide, hanem mert még sokat kell tanulnom erről a MIUI rendszerről. 8 napja van csak, már sok mindent megtanultam és még több van még vissza.
Inkább segíts ha kérdessem van, mert lesz bőven, mint ellenségeskedj.
-
tDr1v3r
veterán
Tekintve hogy ez a telefon szinte bonthatatlan, szinte biztos vagyok benne hogy cserekészüléket fognak adni Wayteq-ék.
Muszáj amúgy ez a stílus? Tudom hogy hihetetlen, de nem mindenki gondolkodik úgy mint te... meg amúgy nem véletlen vették el az arcképedet se tudtommal.
(#3606) Fejvadi: Az Antelife meg a Xiaomishop is előre szoftverezett készüléket ad. Na most ehhez be kell kapcsolni a készüléket is... így kétlem hogy gyári hibásat kaphasson bárki. Ezeknek van EU-s képviseletük is, sőt szerintem más boltokhoz hasonlóan szervízt is nyitnak hamarosan...
Amúgy én is a hivatalosból vettem volna. Ha nem a telefonom megérkezése napján jelentik be a forgalmazást...
-
Fejvadi
nagyúr
Dehogy kesergek:-) Nekem pont elég ha nem én postázgatok, mert tárgyalgatok a kínaiakkal ha gond van.
Aztán vársz egy vagy még több hónapot mire visszakapod és rájössz, hogy semmit nem is csináltak vele.Akkor elárulok neked egy érdekességet:
Vettem egy Tablettát Pécsett az eDigitalnál 2 év garival.
2 hónap után egyszer csak kikapcsolt és nem lehetett életre kelteni.
Azonnal telefonáltam a boltba, hogy mi történt és jöhet a futár érte.
2 év garancia háztól házig. Másnap délelőtt jött a futár és elvitte.
Még 2 hét sem telt el és jött a futár, elkészült. Tudod engem az a része nem is érdekel, hogy hol csináltatták.
A lényeg, hogy egyszerű és gyors volt minden.
A telefon ingyen postázva ha megrendeled. Ingyen hozzák viszik ha gond van, nem kell senkivel levelezgetni mire lesz belőle valami. Nekem ez többet ér, mint az extra gigák amit semmire nem használok.
Sok mindent rendel az egyik haverom többek közt Angliából, mindenfélét. Ruha, műszaki, bicikli, stb.
Voltak már visszaküldendő cuccok és persze cserélték is, meg sűrű elnézések, de akkor is csak a méreg volt és a türelmes várás. Meghagyom én nektek jó szívvel ezt a sportot aprópénzért. A 64 Gigás biztosan sokkal gyorsabb és fényesebb a kijelzője is, talán évente elég egyszer tölteni. Mert ha ennyivel jobb akkor nekem is az kell és holnap veszek abból is egyet, de ha nem akkor légyszi ne döntsd már el helyettem, hogy nekem kell e a 64 giga, mert 5" szeretnék éjjel nappal filmezni, vagy irgalmatlan nagyokat játszani és csúcsminőségű zenét hallgatni. Ha előbb szólsz kitettem volna a hidamra a 126cm FullHD 3D Cinema Smart tv mellé az X Boxot és a házimozit és élvezném az extra ramot. Bocs a szarkazmusért csak hát elég gúnyos volt a megjegyzésed, hogy micsoda pancser aki itthon vesz ugyan azért az árért kevesebb rammal telefont és nem szeretne a rizsföldekről egyenesben beszerezni.
Gondolom rendszeresen nézed a Moobilaréna adásait. Épp elégszer elmondják, hogy aki beáldozza a biztos garinciát egy ilyen áru készüléknél csak, hogy megspóroljon egy kis pénzt az azért legyen tisztába azzal is ha gondjai lesznek a javíttatással. -
Fejvadi
nagyúr
Garantáltan eredeti, mivel rengeteg a hamisítvány. Hivatalos beszerzési forrásból.
Sajnos volt már szerencsém az agyónra reklámozott Mobilbolt egyikéből vennem olyan telefont ami annyiba került mint a hivatalos beszerzés és mindre meg is esküdtek, mert rákérdeztem rendelés előtt. Első soft. frissítés után nem is tudott magyarul a Nokia. 10 ezerbe került a Nokiánál az újratelepítés.
Volt nekem rendes számlám, garanciapapír. Érthetően elmondta a Nokiás, ez a telefon nem hivatalosan került az országba, a garancia csak abba a boltba szók ahol vettem.Nem hiszem, hogy az ExtremDigital meg merné ezt kockáztatni mint ezek a sufni GSM-ek és hivatalosan a Waytecq a garanciális szerviz.
-
Tomi_Ohl
veterán
Amikor benne vagy egy alkalmazásban, kijön a képernyő tetején. Full screen appekkel még nem próbáltam. Ha rákattintasz, akkor nem marad kint utána a három pont. Ha nem kattintasz rá, pár másodpercen belül eltűnik, és marad a 3 pont.
Szerk.: egyébként wp-ben van hasonló ezekhez a lebegő értesítésekhez, ott csúsztatással törölni lehet őket. Itt nem tudom, hogy lehet-e. -
Tomi_Ohl
veterán
"Tudsz zenelejátszót vezérelni locksreen-ről?" igen, mert powerampet használok
"Homescreen-t tudol-e középre beállítani, vagy neked is kizárólag az első bal mindig a fő?" Igen. Három ujjal kell távolító gesztust végezni, akkor kint lesz az összes homescreen. Alatta nyomj rá a ház ikonra, és az lesz beállítva fő home screennek. Ábra:
"A felvétel megy-e 720-p felett?" Még nem, de az egyszerü mód kikapcsolható lesz a jövőben.
"És akkor a baromságaira még nem is tértem ki mint az értesítés elcseszése." Mire gondolsz? Inkább a menü gomb elcseszése fáj.WOT-H-A-C ha közben nem használom a telefont, akkor nem zavar. De ha tönkreteszi az akkut vagy valamit, akkor baj van.
-
hriska
aktív tag
Újítani akarnak,új alapokra akarnak helyezni néhány dolgot.Igen,ez kérdéseket vet fel,hogy jó ez vagy nem,de ez így van a fejlesztéseknél.
Én is 4.3-at használok mind a mai napig,tehát nem vitatkozni akarok veled.
De legalább az esélyt add meg nekik,hogy jobb legyen.A másik oldala a dolognak,hogy ez nem is stabil gyári,hanem fejlesztői.....
Várjuk meg a stabilt is,aztán alkossunk végleges véleményt!
Én sem szeretném ha almás dolog lenne a vége,de sajnos ebbe nincs sok beleszólásunk...... -
-
Drenadar
veterán
-
Milestone2
nagyúr
Igen, de itt leírtam, miért kezdtem előbb a Mi2, majd a Mi3 után érdeklődni...ha ez mégsem megoldható, akkor lehet váltanom kell a gondolkodásmódomban....de még képben van...
-
fi:zi'k
nagyúr
Kétszer olvastam el, de még mindig nem értem mit is szeretnél pontosan.
Minden ébresztésnek ugyanazt a hangot akarod alapbeállításként?---
Más:
A DND-ben hol lehet beállítani, hogy milyen módba váltson át?
Korábban lelőttem vele a rádiómodulokat, csak ha a SIM-lock be volt állítva, akkor minden alkalommal be kellett írni a PIN-t. Ha meg vmiért elfelejtettem, akkor, addig nem voltam elérhető telefonon. Ezért megszüntettem a DND-t.
Most újra aktiváltam volna SIM-lock nélkül, de nem találok semmilyen beállítási lehetőséget.Azt be lehet vhol állítani, hogy a tárcsázót ne dobja fel automatikusan ha a híváslistát megnyitom?
-
s4tch
veterán
+ a mivideo maradt le a képről. Lehet nyugodtan bővíteni a listát, főleg a memóriaigényes alkalmazásokkal. Pl. ha valakit ez mozgat, akkor használhatna adott esetben a MiuiHome helyett valami másik launchert: a MiHome nálam 90-100MB memóriát eszik, ami elég vaskos. Vagy pl. a beállítások appot érdemes mindig bezárni feladatkezelőből (szintén 90-100MB), a swiftkey szintén elvisz 50MB-t, ilyenek. Most kb. 1-1.1GB szabad RAM van a telefonon, ez azért nem kevés.
-
Milestone2
nagyúr
Mi4-re biztos nem lesz pénzem...
Mi3 gondolkodás tárgya...
Jelenlegi LG Optimus L9-en is MIUIv5 fut, csak ahogy olvasom a v6-tal eléggé meg fognak szűnni azok a készülékek, amik megkapják, így annak az esélye is erősen csökken, hogy portolni / átépíteni sikerül majd L9-re.
Nekem szerintem nincsenek olyan nagy igényeim, mintOppinak
. Én vénember vagyok, nem Facebookozom, meg más közösségi oldalak. Viszont az biztos, hogy nagyon sokat kisérletezgetek. Szinte minden nap más ROM van a telefonon -bár mint mondtam a v5-höz végül mindig visszatérek. Ezért is lett szimpatikus a Mi, mikor olvastam, hogy 2 "oprendszer" tud futni rajta. Na gondoltam ez a nekem való. Egyiken a gyári MIUI, másikon meg kísérletezgetek kedvemre. De ahogy olvasgatok egyre kevésbé vagyok biztos benne. És nem Oppi miatt.
-
tDr1v3r
veterán
Nyugodjatok már le a francba, kislányok!
(#2651) KaiotEch: 512-es telóról váltottam (Xperia Tipo), ezért a sebesség illetve a kijelző minősége tökre megütött és ezekkel maradéktalanul elégedett is vagyok, de a RAM... hát na, picivel több lehetőségem van a régi ~150 mega szabadokhoz képest de használt (amikor már több app is bekoszolt már a RAM-ba) állapotban már nem vagyok maradéktalanul elégedett a többször leírt app újra betöltős történet miatt. Ez Oppenheimer egyedüli problémája is ahogy észrevettem.
(#2652) zolikaDB: A 3Gs az utolsó iOS 6-al is nagyon patent még, ugyanúgy mint a 4.
(#2653) Milestone2: Jobb is ha olvasol róla más véleményt is... ha én komolyabban vettem volna Oppenheimer hozzászólásait a vásárlás előtt már Mi4 lenne úton ide, az a +1 GB részemről tényleg nem ártana.
De nagyobb eséllyel te elégedett leszel vele és nem futsz bele hibába. Vagy megfontolod a többiek állítását és nem raksz fel KitKat-et ami okozhatja a hibákat.
-
kriver
tag
A O+O témát lezárnám részemről. Használja egészséggel jó sokáig akinek sikerül hozzájutnia bárhogyan is.
Én nem tudnám elképzelni családi eseményre egyik mobilt sem, pláne egy a Mi3-ban is használt sony szenzorral. A tesztképeket látva inkább használom a kompakt fényképezőgépemet. Családi eseményen átlag 2 gigát fotózok. Nagyobb eseménynél ott a fg a 32 GB-os SD-vel. Itt a fityegő PD-m.2014-et írunk.
-
kriver
tag
Milyen meghívóra vársz, amikor hazai beszerzésből is van már?
-
zolikaDB
veterán
-
zolikaDB
veterán
Ezzel en is igy vagyok, igy nagyon prima a telo.
Ebresztes mukodik, ertesito LED mukodik, akkuido boven jo, meg az en szokasaimhoz kepest is.
Megjott ma a Bugatti tok, illetve feltettem az ajandek tempered glass-ot. Amivel ugy voltam, hogy ingyen van, nem baj, ha nem sikerul, nem baj ha por megy ala stb.
Ehhez kepest nagyon tetszik. Szebb a kijelzo kepe igy, mint matt foliaval, a tapintasa elso rangu, egesz mas, mint a folia! Sztem marad.
Es jo erzes megint fogni a telot a hulye book-case nelkul! Ami erdekes, h nem hagyott nyomot a hatlapon, es hogy sztem hasznalhato lenne masik Mi3-on. En meg a sima foliat ra is tettem, jo lehet meg - vagy nekem, vagy masnak.
Ha vki rendel mikey-t, neki adom a tokot 1db-ert!
Meg valami:
- dropbox butitja a feltoltott kepeket?
- meg beszeltem llaszloval, h Index es tarsai sokkal gyorsabbak, mint az applikacio
Hat, ennyi az eszrevetel mara
Par kep (itt meg muanyagfoliaval):
[link]
[link]
[link]
Picit poros volt az asztal, az iphone meg nem dslr, de ezt a fajta tokot addig nyűttem anno, mig elveszett
Akkuido:
[link]
Ez picit kesobb, mire eszembejutott, h a kijelzoidore is ranezek: [link] -
Értem köszönöm mind3matoknak a segítséget. Kérdés még. Olvastam a tesztet, de az a kamera nem csinál vmi jó képet. Azóta ugye jött új rom is. Változott a minőség jó irányba? Illetve a hangszórót sem dicsérték nagyon. Valóban gyenge?
Mi4 ahogy látom jön hamarosan(bár egy dolog, hogy nem tetszik túl iPhone-os), de gondolom akkor esni fog az ára. Érdemes még most venni?
-
Milestone2
nagyúr
226 Eur???
Érdekes pár napja nekem még 204Eur jött ki...
Ja, ez nem Spain... -
s4tch
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest