Hirdetés
- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
-
PROHARDVER!
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vagyula #5153 üzenetére
Gabó75, vagyula kössz szépen a választ!
Lassan, de biztosan kezdtem én is rájönni, hogy ez a helyzet. Mármint, hogy aries = Mi2/Mi2S
Most eddig - elvileg - három hasonló ROM-ot találtam:
miui_MI2_3.9.6_ab599da472_4.1 - ez a gyártó oldaláról származik
miuiandroid_aries_jb-3.9.6 - a miuiandroid.com-ról származik (MIUI Weekly ROM Releases)
miuiandroid_lang_aries-3.9.6 - szintén miuiandroid.com-ról, és gondolom ez az előbbi multi-lang-os változataAz első, és a második ill. harmadik között csak ilyen lokalizációs beállítások szintjén van különbség? Ha, igen, akkor egymásra "flash"-elhetők (nem kell full-wipe), ill. működik mindháromra az OTA is?
Nexus4 port: ja, én is azt olvastam, hogy az FM rádióval és a kamerával kell még egy kicsit ügyködni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Samsung galaxy a54 8/128
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest