Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAID
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klara_
őstag
válasz
Dominó85 #6962 üzenetére
En is nezegettem azt a Lenovot, de sok dolog kodods nekem. GSMarena szerint 4G-t csak csak adatra hasznal, nincs AC/5GHz WiFi a gyari honlap szerint, forumaban irtak, hogy latja az 5GHz halokat, de nem leptek ra vele. Igy ez azert elegge lutri ennyi penzert. Raadasul a ROMolasa sem olyan egyszeru mint a Xiaominak. A Redmi Note 4G-t neztem meg, ott lenne 5GHz WiFi, de a 4G csak 1800on (P70 800-on is megy) de boszme nagy egy hodaly, nem tudom hova rakni nyaron, a kezemben lobalni pedig nem fogom. Azt hiszem megis csak ki kell varni a Redmi 2 2GB-os verziojat, masra nem igazan tudnek valtani. Ha raszanom magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- RAID
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest