Hirdetés
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
már off-ba teszem
Amikor feltettem a kérdést még nem tudtam, mi lesz. Reggel azzal keltem, hogy akkor megveszem ezt. Bocs, ha úgy tűnik teljesen ignorállak titeket, azért vettem meg ilyen hirtelen, mert reggel 9kor ért véget az akció (180 dollár volt). Végül fél9kor nem vártam többet és megvettem. Haverom aki aliról egy jó, eredeti telót vett (csak másik típust) győzött meg, hogy ott is vannak normális eladók. De érdekelt volna a ti véleményetek. Kikerestem alin azt, aki a legtöbb hongmi-t adta el és találtam ezt. Nem vaktában kattintgattam. Reggel még egyszer átolvastam a dolgait, beszéltem is vele, vártam mit válaszoltok, de amire jött válasz megvettem.
Én a spemall (225usd) és a ibuygou (223usd) boltokat értettem megbízható alatt. És ezek jóval drágábbak, mint a 1949deal, vagy a minideal (és mint az ali-n hirdető). Ezeknél van majdnem 50 dolllár különbség (45 és 23 ingyenes szállítással, persze akkor már gyorsba jött volna). Ez a kettő már már nem csak áfa, hanem vámköteles. Sajnos nem lehet azzal számolni, hogy el lehet kerülni ezt.
A minidealt a 6 hó gari miatt vetettem el. Az 1949deal pedig papíron megbízható, erre semmi bizonyítékot nem találtam.
Benne van egy listában, hogy megbízható, de csak 1-2 jó tapasztalattal találkoztam. Az a lista lehet elavult, meg miegymás. És az utóbbi időben sok rosszat lehetett hallani ezekről.Nem akartam senkit megbántani és ne érezzétek magatokat kellemetlenül. Azt bánom, hogy nem egy fél nappal előbb linkeltem be ezt az eladót és jobban kivesézhettük volna. Természetesen köszönök minden építő jellegű hozzászólást, amivel segítették, hogy kiválasszam ezt a telót. Amíg meg nem jön, nem leszek itt annyira aktív.
Részemről lezárom a témát.na még 1 sor:
(#982) ÁrPi2 : Ez természetes, de sírni nem fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Óra topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan, sérülésmentes kék iPhone 13 (128 GB) 92%-os akkuval
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Benne van egy listában, hogy megbízható, de csak 1-2 jó tapasztalattal találkoztam. Az a lista lehet elavult, meg miegymás. És az utóbbi időben sok rosszat lehetett hallani ezekről.