Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Kísérleteztem kicsit a telóval, ennél jobb megoldást sikerült végrehajtanom.
Meteos-os átparticionálást nem csináltam, de a tárhelycserés kernelcserét igen. Eddig szép és jó, de ugye így a data partíció véges és elég kevés. Ekkor jön a csavar. Már régebben linkeltem a Rendszer alkalmazás eltávolító appot, amivel SD kártyára áthelyezhetőek az alkalmazások. Az új kernel felcseréli a külső SD-t a phone storage-gel, így az akár 32 GB-ra növelhető. A rendszer alkalmazás eltávolítóval ha ezek után áthelyezzük az alkalmazásokat külső SD-re, az nem a rendszer által "hitt" SD-re, azaz volt phone storage-re rakja át, hanem valóban a fizikai külső SD-re. Így az alkalmazások is és a data-i is egyaránt a fizikai külső SD-re kerülnek.
Tehát a lényeg, nincs többé "nincs elég tárhely" üzenet 32 GB-ig.

Nyilván így a heti frissítés felejtős, dehát valamit valamiért.

Én 8GB-os Class 10-es kártyát használok, így néz ki:

-
esox
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Na megvárom hevizmust most én is, tekintve, hogy melóban vagyok és holnaptól pár napig külföldön leszek. Nem szeretnék teló nélkül maradni

Így elfeljtettem pár órája az aktuális data-t lementeni, ezért 2 nappal korábbi ment vissza, ami miatt rakhattam újra egy csomó mindent... de hát így jár, aki nem bír magával
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest