- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Azért a GG-t is meg lehet karcolni, sőt nem is nehéz. Én pl a barátnőm régebbi telefonját karcoltam meg véletlenül a kabátommal. Elejtette, én utána kaptam de csak ilyen magamhoz szorítva bal füllel alátámasztva tudtam elkapni és sejtésem szerint a fém cipzár megkarcolta. De elég csak odaverni egy kőhöz, vagy valaki lerakja egy poros/homokos asztalra nyaraláskor és bénán veszed fel máris ott a baj. De az egyik barátom meg két komponensű ragasztóval kente össze a kijelzőjét (modellező) amit az életben nem vakarsz le. Ő meg csak lekapta a fóliát, felrakott egy másikat azt annyi. Szal azért van értelme, főleg hogy filléres tétel. (én angol amazonról szoktam rendelni. Kb 450 Ft 10 darab, eddig még sose volt vele gond. Bár nekem a tesóm kint él és el tudja küldeni, mert nem mindig szállítanak ide)
Én elvileg kapok hozzá szilicon tokot ajándékba (aliexpress). Nem tudom milyen lesz, ha nem lesz tőle bumfordi a teló azért rárakom, de ha mégis akkor amúgy is kabátzsebben hordom majd mindentől külön, szal nagy baja csak nem lesz.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest