- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Azért a GG-t is meg lehet karcolni, sőt nem is nehéz. Én pl a barátnőm régebbi telefonját karcoltam meg véletlenül a kabátommal. Elejtette, én utána kaptam de csak ilyen magamhoz szorítva bal füllel alátámasztva tudtam elkapni és sejtésem szerint a fém cipzár megkarcolta. De elég csak odaverni egy kőhöz, vagy valaki lerakja egy poros/homokos asztalra nyaraláskor és bénán veszed fel máris ott a baj. De az egyik barátom meg két komponensű ragasztóval kente össze a kijelzőjét (modellező) amit az életben nem vakarsz le. Ő meg csak lekapta a fóliát, felrakott egy másikat azt annyi. Szal azért van értelme, főleg hogy filléres tétel. (én angol amazonról szoktam rendelni. Kb 450 Ft 10 darab, eddig még sose volt vele gond. Bár nekem a tesóm kint él és el tudja küldeni, mert nem mindig szállítanak ide)
Én elvileg kapok hozzá szilicon tokot ajándékba (aliexpress). Nem tudom milyen lesz, ha nem lesz tőle bumfordi a teló azért rárakom, de ha mégis akkor amúgy is kabátzsebben hordom majd mindentől külön, szal nagy baja csak nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest