Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Azért a GG-t is meg lehet karcolni, sőt nem is nehéz. Én pl a barátnőm régebbi telefonját karcoltam meg véletlenül a kabátommal. Elejtette, én utána kaptam de csak ilyen magamhoz szorítva bal füllel alátámasztva tudtam elkapni és sejtésem szerint a fém cipzár megkarcolta. De elég csak odaverni egy kőhöz, vagy valaki lerakja egy poros/homokos asztalra nyaraláskor és bénán veszed fel máris ott a baj. De az egyik barátom meg két komponensű ragasztóval kente össze a kijelzőjét (modellező) amit az életben nem vakarsz le. Ő meg csak lekapta a fóliát, felrakott egy másikat azt annyi. Szal azért van értelme, főleg hogy filléres tétel. (én angol amazonról szoktam rendelni. Kb 450 Ft 10 darab, eddig még sose volt vele gond. Bár nekem a tesóm kint él és el tudja küldeni, mert nem mindig szállítanak ide)
Én elvileg kapok hozzá szilicon tokot ajándékba (aliexpress). Nem tudom milyen lesz, ha nem lesz tőle bumfordi a teló azért rárakom, de ha mégis akkor amúgy is kabátzsebben hordom majd mindentől külön, szal nagy baja csak nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő