- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Nem akarlak elszomoritani,ne legyen igazam,de a G3T esetében ledöbbentem,mennyire nem volt érdeklődő.
A végén árában tudtam eladni,sőt még adtam pár apróságot vele a régi telómból megmaradt cuccokból.Szóval már ahhoz is szerintem szerencse kell hogy egy totál origi telefont árában eladjunk.
Hisz már nemigen lehet az áfát kijátszani,így ahogy az előző hsz-ben is irtam csak DHL-el érdemes szerintem hozatni,az meg itt van 1,max 2 héten belül.Ne legyen igazam és kivánom hogy jó áron tudd eladni,csak azért irtam le az én esetemet hogy segitsek az esetleges "jó" árat belőni.
Túl sokáig sem szabad várni szerintem,mert ahogy itt is látszik,fossák a kinaiak az újabb és újabb telókat,így a választék is egyre nagyobb,a "régebbi" modellek meg mennek ki a divatból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest