Új hozzászólás Aktív témák

• hakos1987

őstag

Egy kis saját tapasztalat:
    Véleményem szerint a 120W-os töltés az egyik legnagyobb dobás, ami az elmúlt években telefonos piacon történt: konkrétan pár percre rádugom a töltőre a telót, pl. amíg kávézok és innentől kezdve nem érdekel a Qi töltő hiánya... meg úgy az egész mennyit bír az akksi, mikor töltsem, stb. Éjszaka ugye nem hagytam soha töltőn a telefonjaimat, nappal meg gáz volt 1 órát áldozni a töltésre... Egyébként 6-7 óra közötti SOT időt produkál nálam.
    Korábban tévesen írta valaki, valójában 2x 2500 mAh-s akksi van benne, továbbá ha jól emlékszem 9db hőmérséklet szenzor van a telóban, így nem csapják szét az akksit a gyorstöltéssel úgy, mint sokan gondolják.
    Közelségérzékelő: hibátlanul működik a dolog, de nincs benne fizikai szenzor, szoftveresen oldották meg, így nem fog elromlani sem :P
    Továbbá, kijelző szerintem brutál jó, valamint a sztereo hangszórók is meglepő hangerőt és tisztaságot produkálnak, egyedül a már említett dinamika, basszus hiánya említhető meg.
    Viszont van mégegy "hiba", amiről sehol nem írnak. Nincs külön beszédhangszóró a fülnél, hanem a két sztereo hangszóróból a felső szól híváskor, talán szoftveresen korlátozott teljesítményen, de a fülnél lévő vágáson ÉS a felül lévő furatokon IS hallatszik a beszéd partner, így intim beszélgetéseket közösségi zárt terekbe ne folytasson senki :(
    1-2 szoftveres bug van még, de véleményem szerint a MIUI 13-al jobban ki fog teljesedni a telefon. Kamerától nem estem hasra, leszámítva a makro-t, az szerintem brutál. 108MP valóban felesleges.
    Összességében én 10/8-at adnék a telónak, de 1 pont még a szoftveres javításokon jöhet. Nem bántam meg, hogy ez vettem, igaz szolgáltatónál (Telenor) bőven 200 alatt a meglévő előfizumra vállalt +hűségidővel...

Új hozzászólás Aktív témák