Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
Szerintem van a komplexitásnak egy szintje, ami már az ember fejére nő. Onnantól nem növeli a játékélményt, inkább frusztrál.
Engem a TFTD hajós küldetései is idegesítettek. Elsőre jó, de kipucolni a rengeteg kis kabint, beugrót, meg mittudoménmit sokadjára már fárasztó volt, nem izgalmas.
Szerintem szórakoztatóbbak a rövid, de intenzív taktikai küldetések, jó kis lightos stratégiával a geoscape-en.
De a geoscape-en nem igénylem pl hogy a kiválasszam az interceptoraim pilótáit, vagy melyik tudós melyik tervezeten dolgozzon. -
HaaS
addikt
...mégis lejtmenet az egész...
Nekem csak az tűnt fel, hogy olyan baromira nagyon egyoldalúnak tűnik a játék... piffpuff innen, pifpuff onnan, levegőből is pifpuff. Engem spec a meghagyott AP, a reflex akciók, visszavonulás... na meg az AI is érdekelne. Az, hogy fröcsi-dzzs-dzzs, meg hogy nem ég el a fűszál, ha nagyon nedves... az annyira nem. Hangulatból semmi újat nem kaptam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- PlayStation 3
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Synology NAS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest