Hirdetés
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
Szerintem van a komplexitásnak egy szintje, ami már az ember fejére nő. Onnantól nem növeli a játékélményt, inkább frusztrál.
Engem a TFTD hajós küldetései is idegesítettek. Elsőre jó, de kipucolni a rengeteg kis kabint, beugrót, meg mittudoménmit sokadjára már fárasztó volt, nem izgalmas.
Szerintem szórakoztatóbbak a rövid, de intenzív taktikai küldetések, jó kis lightos stratégiával a geoscape-en.
De a geoscape-en nem igénylem pl hogy a kiválasszam az interceptoraim pilótáit, vagy melyik tudós melyik tervezeten dolgozzon. -
MageRG
addikt
Az X-COM sorozatban mindig is unfairnek tartottam a pszít. A "best weapon of all"-ról rögtön a blaster bomb jutott eszembe.
Egyébként bizonyos szempontból jónak látom, mert egyszerűsödik, de bizonyos szempontból butítás. Inventory, többféle muníció, gránátok, HWP, stb. mint hiányoznak majd, ha nem lesznek.
Akkor inkább ez.Amúgy meg az ürge mond baromságokat is. Bedobja a horgot, hogy a veterán játékosokat biztos érdekli majd, miben különbözik a régi X-COM-tól, és nem mond semmit.

A mostani közönség meg nem fogja benyelni, hogy egy rossz lépéstől oda a csapat. Valószínűleg kicsit többet kell bénázni hozzá, vagy így skálázzák majd a nehézségi fokot..
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Mikrotik routerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- eBay
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest