Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
Szerintem van a komplexitásnak egy szintje, ami már az ember fejére nő. Onnantól nem növeli a játékélményt, inkább frusztrál.
Engem a TFTD hajós küldetései is idegesítettek. Elsőre jó, de kipucolni a rengeteg kis kabint, beugrót, meg mittudoménmit sokadjára már fárasztó volt, nem izgalmas.
Szerintem szórakoztatóbbak a rövid, de intenzív taktikai küldetések, jó kis lightos stratégiával a geoscape-en.
De a geoscape-en nem igénylem pl hogy a kiválasszam az interceptoraim pilótáit, vagy melyik tudós melyik tervezeten dolgozzon. -
MageRG
addikt
Az X-COM sorozatban mindig is unfairnek tartottam a pszít. A "best weapon of all"-ról rögtön a blaster bomb jutott eszembe.
Egyébként bizonyos szempontból jónak látom, mert egyszerűsödik, de bizonyos szempontból butítás. Inventory, többféle muníció, gránátok, HWP, stb. mint hiányoznak majd, ha nem lesznek.
Akkor inkább ez.Amúgy meg az ürge mond baromságokat is. Bedobja a horgot, hogy a veterán játékosokat biztos érdekli majd, miben különbözik a régi X-COM-tól, és nem mond semmit.
A mostani közönség meg nem fogja benyelni, hogy egy rossz lépéstől oda a csapat. Valószínűleg kicsit többet kell bénázni hozzá, vagy így skálázzák majd a nehézségi fokot..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest