- DLNA
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Hát nem ez van a gamepod hátterébe téve az biztos. Marketing nélkül ettől sokkal jobb játékok is kihalnak sajnos.
-
-
batman91
őstag
válasz
laceszgamer #4 üzenetére
Nem ártott volna neki, nem nagyon reklámozták. Eléggé rétegjáték lett ez is, nagyon kevés a játékos.
-
laceszgamer
addikt
Némi marketing talán nem ártott volna nekik, szerintem sokan azt sem tudták alapból, hogy léteznek.
-
batman91
őstag
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
A Verdun már rég kijött konzolokra. Nem csak a Tannenberg van tele botokkal hanem a Verdun is. Szándékosan vezették be ezt a funkciót, hogy feltöltsék a játékot player hiány esetén. Engem inkább idegesített ez. De szerintem a Verdun sokkal jobb lett mint a Tannenberg.
-
Érdekes, hogy nem a Verdun jelenik meg. Vagy az már kijött? Mindegy, a lényeg, hogy a Tannenberg egy botfest.
-
rumkola
nagyúr
.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az I. Világháborús FPS PC-n nem aratott túl nagy sikert, talán a konzolos változatok jobban szerepelnek.
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Ps5 slim
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest