Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Hát nem ez van a gamepod hátterébe téve az biztos. Marketing nélkül ettől sokkal jobb játékok is kihalnak sajnos.
-
-
batman91
őstag
válasz
laceszgamer #4 üzenetére
Nem ártott volna neki, nem nagyon reklámozták. Eléggé rétegjáték lett ez is, nagyon kevés a játékos.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
laceszgamer
addikt
Némi marketing talán nem ártott volna nekik, szerintem sokan azt sem tudták alapból, hogy léteznek.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
batman91
őstag
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
A Verdun már rég kijött konzolokra. Nem csak a Tannenberg van tele botokkal hanem a Verdun is. Szándékosan vezették be ezt a funkciót, hogy feltöltsék a játékot player hiány esetén. Engem inkább idegesített ez. De szerintem a Verdun sokkal jobb lett mint a Tannenberg.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Érdekes, hogy nem a Verdun jelenik meg. Vagy az már kijött? Mindegy, a lényeg, hogy a Tannenberg egy botfest.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
rumkola
nagyúr
.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az I. Világháborús FPS PC-n nem aratott túl nagy sikert, talán a konzolos változatok jobban szerepelnek.
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest