Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
ne beszélj már butaságokat, van a cikkben is ASUS lap, de tény hogy a Gene agyonveri az összeset, úgyhogy teljesen valós dolgot állított.
a cikkre visszatérve :
kissé hiányosnak és elkapkodottnak érzem. (tudom most jönnek majd megkövezni, de akkor is)
hiányosnak, mert az X58 egyik legnagyobb különbsége az eddigi chipset-ekhez képest, hogy 3 csatornás memória vezérlője van, ehhez képest 2x1gb-al mentek a tesztek. az lehet hogy a futtatott tesztekben nem sok minden változott volna a +1 rammal, de na.... F1-es autót se tesztelnek bukósisak nélkül.elkapkodottnak meg azért, mert köztudott hogy a procihoz adott gyári hűtés mindenre jó, csak arra nem hogy tuningoljon vele az ember. nem hiszem hogy PH-nak nem volt kitől beszerezni egy valamire használható hűtőt. (és persze egy normális 3x1GB-os KIT-et).
másrészt, egy ilyen bemutató cikknek valahol ott lenne az igazán nagy értelme, hogy az átlag user lássa hogy az adott hw mire képes, hogy lehet elérni benne az adott eredményt....stb. de a cikkből sajna ez nem derül ki, 2 oldalon keresztül csak a bemutató megy hogy mi merre és hol van a lapon....sorry, de nekem ez a véleményem, persze nem vagyok én senki, hogy kiosszalak titeket, de mint vélemény leírtam
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kés topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest