- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
werisch
újonc
Bekötésével van problémám. Q7 RF . Ha növelem vagy csökkentem a hömérsékletet a termosztáton, akkor a vevövel szépen kommunikál. Vagyis bekapcsol a relé és kikapcsol. Ég a piros led vagy elalszik.
Igem ám, de a leirása azt irja, hogy egy egyszerü kapcsoloként akarom használni a vevöt , akkor az 1 (NO) és 2 Com ra kell kötni a vezérelt áramkört.
Na nálam az van, hogy az 1.(NO) ra kötöm a fázist (amit mint kapcsolo) kéne hogy kapcsoljon nem igazán kapcsol. Az van, hogy az 1(NO) -ra kötöm a fázist a 2 és 3 is mérek fázist, függetlenül attol, hogy a relé ki vagy be van kapcsolva . Vagyis igy nem tudom kapcsoloként használni, mert mindenhol fázis van.
Szerintem meg ugy kéne müködnie, ha jol gondolom, hogy az 1(NO) ra bekötöm a fázist és a 2(COM) csak akkor van fázis, ha a relé bekapcsolt . Vagyis mint egy közönséges kapcsolo.
Valamit nem jol csinálok??? vagy a kütyü rossz? most vettem és probáltam volna ki, de ezt tapasztalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest