Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
Új hozzászólás Aktív témák
-
werisch
újonc
Bekötésével van problémám. Q7 RF . Ha növelem vagy csökkentem a hömérsékletet a termosztáton, akkor a vevövel szépen kommunikál. Vagyis bekapcsol a relé és kikapcsol. Ég a piros led vagy elalszik.
Igem ám, de a leirása azt irja, hogy egy egyszerü kapcsoloként akarom használni a vevöt , akkor az 1 (NO) és 2 Com ra kell kötni a vezérelt áramkört.
Na nálam az van, hogy az 1.(NO) ra kötöm a fázist (amit mint kapcsolo) kéne hogy kapcsoljon nem igazán kapcsol. Az van, hogy az 1(NO) -ra kötöm a fázist a 2 és 3 is mérek fázist, függetlenül attol, hogy a relé ki vagy be van kapcsolva . Vagyis igy nem tudom kapcsoloként használni, mert mindenhol fázis van.
Szerintem meg ugy kéne müködnie, ha jol gondolom, hogy az 1(NO) ra bekötöm a fázist és a 2(COM) csak akkor van fázis, ha a relé bekapcsolt . Vagyis mint egy közönséges kapcsolo.
Valamit nem jol csinálok??? vagy a kütyü rossz? most vettem és probáltam volna ki, de ezt tapasztalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest