Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nekem szerencsére a géptől távolabb a szobában teljesen jól teszi a dolgát mióta írtam azt a szöveget. Nem vagyok benne biztos hogy a gép okozza, lehet simán a jelterjedés ilyen.
Lehet hogy nálad valami más a környéken elkezdte teleszemetelni a sávot amit ezek használnak. (a 868Mhz-e egyébként is elég közel van a GSM sávhoz, és alatta most már a 4G LTE B20 is ott van) Illetve a rádiófrekvenciás jel amúgy is egy vicces dolog, mindenféle reflexiók is létezne amelyek segíthetik vagy ronthatják a jel terjedését. Pl. lehet hogy valami tárgyat amiben van egy nagyobb fémelem arrébb helyeztetek és máris másképp terjed a termosztát jele a kazánig.
Én amúgy gondolkodom rajta hogy szét kellene szedni és megnézni hogy hol van rajta a panelantenna és egy pár centis szigetelt drótot hozzáforrasztani. Ezzel meg lehetne növelni a hatótávját fillérekből. Csak amíg garanciális a dolog, és működik a mostani felállásban szerintem nem erőltetem a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest