Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Ezt a fasságot. Újabb adag pénzt húznak le az emberekről a Herrli Plotter zászlaja alatt vonuló gagyigyárosok.
-
Tigerclaw
nagyúr
Kicsit rókabőrnek tűnik és persze hogy nem a valódi játékkal prezentálják, hanem CGI-vel, hagy csapják be a gyerekeket.
-
Nazara
őstag
Naja, most elszórakoznék vele egy óráig, aztán valszeg hozzà se nyúlnék többet. Mondjuk 5-10 éve, amikor kisebb voltam és a Harry Potter filmek meg könyvek jelentették a slágercuccokat, egy ilyennek nem is tudom megmondani, mennyire örültem volna. Ezek a.mozgásvezérelte játékok szinte kiàltanak az ilyen ötletek megvalósításáért. Nem is értem, hogy nincsen hasonló pl. a Gyűrűk Urából.
-
devast
addikt
Belegondolni sem merek, hogy ez mekkora hit lesz.... Ettől függetlenül, nekem ingyen sem kéne. Na jó, kipróbálnám, de annyi
-
Szafter
tag
Kajálnám!
-
ldave
félisten
"hazánkban magyar felirattal és szinkronnal érkezik" na, ez szép a Sony-tól, bár szerintem kicsit drága mulatság ez idehaza.
-
Polllen
félisten
A kisebb gyerekek kajálni fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest