Hirdetés
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Ezt a fasságot. Újabb adag pénzt húznak le az emberekről a Herrli Plotter zászlaja alatt vonuló gagyigyárosok.
-
Tigerclaw
nagyúr
Kicsit rókabőrnek tűnik és persze hogy nem a valódi játékkal prezentálják, hanem CGI-vel, hagy csapják be a gyerekeket.
-
Nazara
őstag
Naja, most elszórakoznék vele egy óráig, aztán valszeg hozzà se nyúlnék többet. Mondjuk 5-10 éve, amikor kisebb voltam és a Harry Potter filmek meg könyvek jelentették a slágercuccokat, egy ilyennek nem is tudom megmondani, mennyire örültem volna. Ezek a.mozgásvezérelte játékok szinte kiàltanak az ilyen ötletek megvalósításáért. Nem is értem, hogy nincsen hasonló pl. a Gyűrűk Urából.
-
devast
addikt
Belegondolni sem merek, hogy ez mekkora hit lesz.... Ettől függetlenül, nekem ingyen sem kéne. Na jó, kipróbálnám, de annyi
-
Szafter
tag
Kajálnám!
-
ldave
félisten
"hazánkban magyar felirattal és szinkronnal érkezik" na, ez szép a Sony-tól, bár szerintem kicsit drága mulatság ez idehaza.
-
Polllen
félisten
A kisebb gyerekek kajálni fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Wireless Controller - Robot White (2020) 2026.08. 25.
- Nintendo Switch OLED 64GB.,White konzol csomag eladó. Karcmentes,garanciás,akár ajándéknak is kiváló
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MSI CLAW A1M + Tok
- Eladó Intellivision multikártya 130 játékkal. használati utasítás és játéklista Opció-ovarlaykártyák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest