Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Ezt a fasságot. Újabb adag pénzt húznak le az emberekről a Herrli Plotter zászlaja alatt vonuló gagyigyárosok.
-
Tigerclaw
nagyúr
Kicsit rókabőrnek tűnik és persze hogy nem a valódi játékkal prezentálják, hanem CGI-vel, hagy csapják be a gyerekeket.
-
Nazara
őstag
Naja, most elszórakoznék vele egy óráig, aztán valszeg hozzà se nyúlnék többet. Mondjuk 5-10 éve, amikor kisebb voltam és a Harry Potter filmek meg könyvek jelentették a slágercuccokat, egy ilyennek nem is tudom megmondani, mennyire örültem volna. Ezek a.mozgásvezérelte játékok szinte kiàltanak az ilyen ötletek megvalósításáért. Nem is értem, hogy nincsen hasonló pl. a Gyűrűk Urából.
-
devast
addikt
Belegondolni sem merek, hogy ez mekkora hit lesz.... Ettől függetlenül, nekem ingyen sem kéne. Na jó, kipróbálnám, de annyi
-
Szafter
tag
Kajálnám!
-
ldave
félisten
"hazánkban magyar felirattal és szinkronnal érkezik" na, ez szép a Sony-tól, bár szerintem kicsit drága mulatság ez idehaza.
-
Polllen
félisten
A kisebb gyerekek kajálni fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile (ARPG)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövedelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Revolut
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest