- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Ezt a fasságot. Újabb adag pénzt húznak le az emberekről a Herrli Plotter zászlaja alatt vonuló gagyigyárosok.
-
Tigerclaw
nagyúr
Kicsit rókabőrnek tűnik és persze hogy nem a valódi játékkal prezentálják, hanem CGI-vel, hagy csapják be a gyerekeket.
-
Nazara
őstag
Naja, most elszórakoznék vele egy óráig, aztán valszeg hozzà se nyúlnék többet. Mondjuk 5-10 éve, amikor kisebb voltam és a Harry Potter filmek meg könyvek jelentették a slágercuccokat, egy ilyennek nem is tudom megmondani, mennyire örültem volna. Ezek a.mozgásvezérelte játékok szinte kiàltanak az ilyen ötletek megvalósításáért. Nem is értem, hogy nincsen hasonló pl. a Gyűrűk Urából.
-
devast
addikt
Belegondolni sem merek, hogy ez mekkora hit lesz.... Ettől függetlenül, nekem ingyen sem kéne. Na jó, kipróbálnám, de annyi
-
Szafter
tag
Kajálnám!
-
ldave
félisten
"hazánkban magyar felirattal és szinkronnal érkezik" na, ez szép a Sony-tól, bár szerintem kicsit drága mulatság ez idehaza.
-
Polllen
félisten
A kisebb gyerekek kajálni fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Half-Life 2
- Androidos tablet topic
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest