- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
laceszgamer #12 üzenetére
En is leragadtam az RtCW-nel, azt nem is tudom hanyszor jatszottam vegig anno. Sajnos az ujkori wolfok egyaltalan nem tetszenek, a new ordert az utolso kuldetes elott abbahagytam, mert rettento unalmasnak es repetitivnek hatott, a tobbit igy mar ignoraltam is. Az old blood-rol mostanaban szereztem csak tudomast, gyorsan vegig is neztem egy youtube vegigjatszast, itt-ott el is kapott a nosztalgia, de maga a jatekmenet tovabbra is taszit, meg videorol is. Eloszor azt hittem en oregedtem ki a temabol, de a ramtoro nosztalgia hullamoknal rajottem, hogy lenne igenyem azert meg egy jo wolfra. Mindez kulon vicces abbol a szempontbol, hogy az uj Doomert meg oda- meg visszavagyok
-
válasz
laceszgamer #12 üzenetére
Én is így gondolom, valahogy a régi Return to Castle Wolfenstein mintha nem is a szériához tartozna. Én jobban szeretem azt, ahogy a régi játékokban csinálták, hogy nem szólaltatták meg a karaktert.
Szerintem jobban beleélem magam a szerepébe ezáltal, gondolom ezért tetszik jobban. Képzeljétek el, ha a Doom 2016-ban megszólaltatták volna Doomguyt és berakják előrenderelt videókba is, s közben beszél. Szétrombolta volna a hangulatot. Azért is lett ilyen jó játék szerintem, mert ilyen régi klasszikus elemeket meghagytak benne, csak a keretét modernizálták.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
laceszgamer #1 üzenetére
igazából ha igaz az egyik elmélet, akkor pont a Youngblood lesz a folytatás
Új hozzászólás Aktív témák
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest