- Computex 2025: Jól sikerült a be quiet! belépője a perifériák világába
- Computex 2025: Nézzük miket mutat idén a DeepCool!
- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
#25237004 #21 üzenetére
A TNC-ben is sokat foglalkoznak TerrorBilly gyerekkorával és még ha személyisége érdekes is, attól még nem kell okosnak sem lennie. Például ahhoz képest, hogy kb. a legáriább kinézetű katona csapnivaló a némete. Ha rendesen megtanult volna a legjobb kém lehetett volna.
Anya is megmutatja a Colossus végén, hogy milyen fából faragták. A két gyerek meg egy háború közepén született, olyanokkal körülvéve akik arra tették fel az életüket, hogy kiűzzék a megszállókat. Az alma sem esik...
-
törölt tag
"Blazkot sem az eszéért szerettük meg így nem is várnék két atomfizikust."
Nem tudom, a TNO-ban a monológok még kifejezetten érdekes, értelmes és összetett személyiséget sugallnak. Az anyjuk régésznek készült, egyetemre járt, a háborúban meg főnővér volt. Persze én sem két atomfizikust várnék, de nem is ezt a két barmot, amit a trailerben láttunk. Valahogy inkább Duke Nukem és egy random sztriptíztáncos lányainak tűnnek nekem. Annak totálisan hitelesek lennének.Prolixus: Ja, én sem említettem, de tényleg olyan, mintha a grafika is visszafelé fejlődne.
-
Xaels
félisten
Nekem bejött a Trailer, jó az a nevetés elég gáz de gondolom nem ez lesz a játék alatt folyamatosan. A csajok a náciírtó gépezet két oszlopos tagjának a gyerekei és abban a közegben nőttek fel. Blazkot sem az eszéért szerettük meg így nem is várnék két atomfizikust. A TNC végén levő egyik jelenet után pláne nem. Engem sokkal inkább érdekel az, hogy milyen hosszú lesz a játék (az árából arra tippelnék, hogy olyan 6 jó esetben 8 órányi lesz) és, hogy mivel dobják fel a játékmenetet, mert a coop önmagában még nem biztos, hogy elég "újítás" lenne ezen a téren.
-
Cathulhu
addikt
válasz
laceszgamer #12 üzenetére
En is leragadtam az RtCW-nel, azt nem is tudom hanyszor jatszottam vegig anno. Sajnos az ujkori wolfok egyaltalan nem tetszenek, a new ordert az utolso kuldetes elott abbahagytam, mert rettento unalmasnak es repetitivnek hatott, a tobbit igy mar ignoraltam is. Az old blood-rol mostanaban szereztem csak tudomast, gyorsan vegig is neztem egy youtube vegigjatszast, itt-ott el is kapott a nosztalgia, de maga a jatekmenet tovabbra is taszit, meg videorol is. Eloszor azt hittem en oregedtem ki a temabol, de a ramtoro nosztalgia hullamoknal rajottem, hogy lenne igenyem azert meg egy jo wolfra. Mindez kulon vicces abbol a szempontbol, hogy az uj Doomert meg oda- meg visszavagyok
-
Scholes9
nagyúr
Várom. PS4-re.
-
válasz
laceszgamer #12 üzenetére
Én is így gondolom, valahogy a régi Return to Castle Wolfenstein mintha nem is a szériához tartozna. Én jobban szeretem azt, ahogy a régi játékokban csinálták, hogy nem szólaltatták meg a karaktert.
Szerintem jobban beleélem magam a szerepébe ezáltal, gondolom ezért tetszik jobban. Képzeljétek el, ha a Doom 2016-ban megszólaltatták volna Doomguyt és berakják előrenderelt videókba is, s közben beszél. Szétrombolta volna a hangulatot. Azért is lett ilyen jó játék szerintem, mert ilyen régi klasszikus elemeket meghagytak benne, csak a keretét modernizálták.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
#25237004 #10 üzenetére
Egyetértek. Nagyon gáz ez az előzetes, egyedül a zene ami jó benne. Az újgenerációs Wolfenstein játékokban az volt a jó, hogy Blasko kapott egyfajta személyiséget, a suttogva előadott, belső gondolatai meg ezen a szinten sokszor meglepően jól megírt rövid monológok voltak. Csendes, szolid, értő pillanatok a vérontás közepette, tökéletes ellensúly a játék sokszor fekete humorára vagy groteszk voltára.
Erre jön a 2 lánya, fullba nyomja a kretént, tahó déli redneck akcentussal, mint 2 retardált. Borzalmas.
Meg pont nem én vagyok az az ember aki a grafikán szokott rugózni, de szerintem a karaktermodelljeik elég gyengék lettek.
-
laceszgamer
addikt
Hát ezek a részek már más felfogással készültek mint a régiek, ha választani kéne nálam még mindig az RtCW lenne a toppon. Valahogy az az okkult nácis hangulat ott nagyon átjött.
A két új rész is jó lett, nálam simán 8/10 körül vannak egyedül az utolsóban volt egy bizonyos elem kicsit erős a történet során, nem is mert brutális stb, hanem szimplán mert Blazko úgymond már alig önmaga.
-
törölt tag
Némi intelligenciát vártam. Azt, hogy ne legyen gagyi. A New Order sem vette vérkomolyan magát, mégis meg tudott fogni. Doomguy nem beszél és mégis badass, valamint poén is volt több is a Doom: Eternal trailerben (szavak nélkül, ahogy megfogja pl. az egyik dolgozó belépőkártyáját a nyakában és a fickóval együtt check-inel
). Tudtommal ő sem teadélutánra megy csevegni a nagyival.
Ami ebben az új Wolfenstein trailerben megy, az erőltetett és szánalmas. Nem a 2 perc alatt, összesen 10 mondatban elhangzó 7 "fuck"-tól lesz valami "menő". Nincs problémám a káromkodással, jól eltalált pillanatokban nagyon is jó tud lenni, itt meg értelmetlenül túl van tolva. Ahhoz hasonló hangvételt vártam, mint ami a teaserben volt, ez viszont rohadtul messze van attól. -
batman91
őstag
Látom már itt is sajnos a "copy-paste" elven működik a fejlesztés. Nekem a New Colossus sem tetszett. Erről meg inkább nem is beszélek. Viszont a New Order és a Old Blood nagyon bejött.
-
Puma K
nagyúr
Suttyó játék suttyóknak.
Kinek nem inge...
-
törölt tag
Nekem tetszett a Youngblood teaser trailere. Azt sugallta, hogy két katonás, kemény harcost nevelt BJ. Az új trailernek a zenéje jó, az eleje is tök jó, aztán sajnos megszólalnak a lányok... Fuck, Fuck yeah, fuckin'a, shit, fuckin... egy 2 perces trailerben. Semmi okos kis beszólás, poén. Egyáltalán nem úgy tűnik, hogy hasonlítanak az apjukra/anyjukra, egyelőre karakteridegennek tűnik Blazkowicz-tól, hogy két ilyen barmot neveljen "nazi killernek". Amikor elhangzott a "fuck yeah" és mellé az a tahó nevetés...
-
l.skywalker
titán
Wolfenstein Youngblood
Megjelenés: 2019. július 26.
A történet az 1980-as évek Párizsában játszódik. A nácikkal fogunk harcolni mint BJ Blackowicz egyik iker lánya, Jess vagy Soph.
Fejlesztő: Machine Games együttműködve az Arkane Studios Lyon-el (Dishonored)
A játék közösen játszható (co-op) egy AI partnerrel vagy pedig egy másik emberi játékossal. A Deluxe verzióban lesz egy Buddy Pass, amivel a játék tulajdonosának egy barátja is le tudja tölteni a játékot és tud vele mindaddig játszani co-op-ban, amíg a tulajdonos is játszik vele. Kvázi 1-t fizet 2-t kap.
-
joey04
titán
Helyes, jöjjön csak végre igazi folytatás.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
laceszgamer #1 üzenetére
igazából ha igaz az egyik elmélet, akkor pont a Youngblood lesz a folytatás
-
törölt tag
Remélem jön ,végre egy igazi játék, mind story mind játék élmény szempontjából van feelingje nem úgy mint a mostani tucat kiadásoknak.
-
laceszgamer
addikt
Remélem ez már " Rendes folytatás lesz, a Youngblood még úgy ahogy okés, kis mellékszál néha kell ez is, de nem kéne ennyire erőltetni, inkább a kevesebb de minőségi elven haladjanak
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest