Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
WayneGace
üzenetére
Az a baj hogy nem hardcore rpg-ből millió és egy van míg a hardcoreből évek óta nem készült el egy sem.
Persze a létük amúgy is erősen kétséges hisz egy igazi RPG mindig is élőben játszódik. Egy PC-s ill konzolos játék sem tud még csak a nyomába sem lépni.
ui: Az új Elder Scroll is közelít a konzum igények felé. Nem várok sokat tőle.
-
WayneGace
őstag
De azt is vedd figyelembe, hogy a Witcher nem hardcore rpg. És én ennek örülök. Mert én kimondottan szeretem az ilyen típusú játékokat. Azaz vannak benne rpg elemek, de számít az, hogy hogyan tudsz harcolni, reflexeid, stb.. A Mass Effect még inkább kevésbé rpg és inkább akció. De azért vannak illetve lesznek olyan rpg-k is, mint amiről te beszélsz. Gondolom ilyen lesz az új Elder Scroll.
-
Huma
addikt
Nekem az a tapasztalatom a második résszel, hogy az eleje iszonyatosan nehéz utána viszont baromi könnyű. Szóval nem kiegyensúlyozott. Persze az elsőben sem volt a legjobb, de azért a második résznél nagyságrendekkel jobb volt.
A ritmusra kattintásban igazad van viszont a második rész nagyon elment az ügyességi játékok irányába aminek kevés köze van az RPG-hez. Egy RPG-ben a karakter értékei ill képességei/képzettségei döntenek fizikai próbáknál (pl harc) nem pedig a játékosé. Ezt illik szem előtt tartani.
-
WayneGace
őstag
Ezzel azért nem értek egyet. Az +1 új nehézségi szintenk én örülök. Ha jól számolom így már 5 lesz, szóval, ha neked nehéz, akkor visszább veheted. Az első harcrendszere illetve maga a harc sokkal egyszerűbb volt. Lényegében nem kellett mást csinálni csak ritmusra kattintani.
-
Huma
addikt
Az elejéhez kell is a könnyítés. Elég nehézre sikerült.

Amúgy én még mindig azon a véleményen vagyok hogy a Witcher 1 jobb. Az tény hogy a második rész lélegzetelállítóan szép, de kicsit elkonzolosodott/egyszerűsödött ami nem tetszik.
Álmaim netovábbja lenne ha végre kijönne valami komplex rendszerrel megáldott vérbeli RPG modern köntösben (Pl The Temple of Elemental Evil) -
Sirandrish
legenda
Tyüü..szép kis lista.
-
Zoli133
addikt
Elég sok minden van benne. Bárcsak más fejlesztők is így támogatnák a már kiadott játékaikat...
-
wednesday
őstag
Meg is venném a Witchert Steamen, csak sajnos most nincs rá keret.

-
Vistaboy
veterán
Ide kapcsolódó hír: XBOX360-on fizetni kell majd a DLC-kért, míg PC-n továbbra is minden egyes új tartalom ingyenes lesz.
Ez nem a CD Projekt, hanem a Microsoft hibája, akik az XBOX Live rendszerén keresztül nem engednek terjeszteni ingyenes tartalmakat. Ugyanúgy, mint annak idején a Left 2 Dead 2 DLC-ket is PC-n ingyen kaptuk, a konzolosoknak meg fizetniük kellett érte.
-
Mukorka
addikt
Elég sok könnyítést/egyszerűsítést látok, ez így nem vicces

Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest