Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokoyumi
tag
tessék ezzel meg lehet csinálni
cikkhez:
viccesek ezek az OS fejlesztők, az öregebb felhasználók szerint 1ik se jó felé megy
elkezdte az ubuntu a unity-vel, (nem az igazi na, gnome 2 után nagyon más, megszoksz vagy megszöksz)
aztán az MS a metróval, (asztali gépre tapicskolós GUI? muszáj ezt erőltetni?bár nem próbáltam még, nem tudom milyen, csak úgy hallom sokaknak nem jön be)
most a google... igazából ő az aki semmi újat nem hoz, vissza a jól ismert öreg asztali OS kinézet, nyerhet vele, de a GUI magában még kevésnekem még mindig a gnome vonal jön be legjobban, a 2-es az igen 1szerű és könnyen megszokható, ha csicsa kell meg compiz
a gnome 3 elsőre tetszik, de nem volt előttem sokat, majd most hétvégén jön 1 suse próba
e-350-el nem annyira 1szerű linuxozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest