- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Ha egy héten/hónapban csak egyszer is többre van szükséged egy bezárhatatlan böngészőnél, akkor máris bukó... Ez így egy őskövület koncepció, a google féle "legyen csupasz, és biztos jó lesz" hozzáállással vegyítve. Gyakorlatilag semmit sem ér....
És nem is kell senkinek. Akkora bukás, hogy még a hullámok is jobban bírták.
Ezt a terminálos vackot 100 ft -ért kellene osztogatni, hogy megérje. Rendes pc -re meg van rendes oprendszer, a millió féle *nix, vagy akármelyik windows.
A chrome OS halott ötlet. Egy béna kísérlet arra, hogy a kugli totálisan magához láncolja a felhasználóit. -
Hokoyumi
tag
tessék ezzel meg lehet csinálni
cikkhez:
viccesek ezek az OS fejlesztők, az öregebb felhasználók szerint 1ik se jó felé megy
elkezdte az ubuntu a unity-vel, (nem az igazi na, gnome 2 után nagyon más, megszoksz vagy megszöksz)
aztán az MS a metróval, (asztali gépre tapicskolós GUI? muszáj ezt erőltetni?bár nem próbáltam még, nem tudom milyen, csak úgy hallom sokaknak nem jön be)
most a google... igazából ő az aki semmi újat nem hoz, vissza a jól ismert öreg asztali OS kinézet, nyerhet vele, de a GUI magában még kevésnekem még mindig a gnome vonal jön be legjobban, a 2-es az igen 1szerű és könnyen megszokható, ha csicsa kell meg compiz
a gnome 3 elsőre tetszik, de nem volt előttem sokat, majd most hétvégén jön 1 suse próba
e-350-el nem annyira 1szerű linuxozni -
gzbotii
nagyúr
Az elso kiadasa az tenyleg eleg gaz volt..
Kb, mennyien hasznalhatnak ilyet? Fejlesztokon kivul
-
olbaidhun
őstag
Jó Lesz ez de még idő kell hozzá szerintem.
-
ntomka
nagyúr
Jó lenne végre egy olyan verzió, amit könnyen fel tudok pattintani a notimra.
-
Male
nagyúr
-
DS39
nagyúr
nem rossz koncepció, netbookokra tökéletes, és egyszerű megoldás.
-
törölt tag
A kékhalált mikor integrálják?
-
negyedes
addikt
Ez a projekt meg el?
Ott van az android,gondolom ketmagos x86 mar nem szaggat.
-
Youri
veterán
Továbbra sem értem minek ezt erőltetni... ott van az Android, inkább azt kellene kicsit desktoposítani
-
leviske
veterán
Csak nekem van egy olyan halvány érzésem, hogy ez amolyan válasz akar lenni a Microsoft-féle Metro-ra? Gondolok ezalatt arra, hogy a 7-es után szívesebben váltanak majd az emberek erre, főképp megfelelő reklámkampány és támogatottság mellett.
-
Zefír
őstag
Kind of cool.
Csak nem értem, így még erősebb hw kell alá, igaz vol tróla szó, hogy hw is fejlődik chrome bookokon, de szerintem chrom os-nek pont az volt a lényege, hogy nem kelett alá komoly hw. Persze ha HD videókat nem is játszotta le rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest