- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- PLC programozás
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiXoN008
tag
Hali all!
Nos hamár mindenki így az XP csinosítgatásról beszél hátha tud nekem valaki segíteni.
Most így néz ki a desktopom: [link]
Nem nagy átalakítás egy másik téma, Vistás ikonok és kurzor és a problémás rész a ViOrb-os Star menü gomb. Nagyon tetszik ez a fajta Start gomb csakhát XP-ben nem lehet a Start gomb magasabb mint a tálca és a témához tartozó Start gömb elég bénáés ezért van a Viorb. Nem tud valaki erre egy (ingyenes és kis erőforrású) alternatívát, ami skinelhető vagy alapból zöld( valahogy az XP-s színvilág nekem jobban bejön). A Blaero Start Orb próbáltam és az sem az igazi sőt talán rosszabb. Egyébként nem rossz ez a ViOrb csak néha a teljes képernyős dolgokkal még nem jön túl jól össze, pl teljes képernyős telepítésnél ha tallózással kell megadni hogy hová települjön akkor előtérbe jön, ahogy képernyőkímőlénél. Mondjuk ez 2.2 annyiből jobb hogy filmnézésnél meg képnézegetésnél nincs de kicsit zavar úgyhogy ha valaki tudna valami hasonlót ami jó azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest