- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja az AMD az X3D-s CPU-it
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
nézd, szted egy kalap kaka, sztem meg nem. vszleg másban is eltér a véleményünk.
nekem vhogy messziről bűzlik ez az apple cég és az összes termékük, ez van. amíg az iPhone oprendszere nem nyílik meg úgy, olyan szinten a külsős szoftverkészítők számára mint a WM, addig egy röffenést sem ér számomra az egész.igazad van, lehet hogy nem lesz optimalizálás. 128 mb ram mellett végülis már egyáltalán nem vészes így sem a szitu.
a Balmer video belinkelésért viszont köszi
régen azt mondtam, hogy na ez egy hatalmas f@sz, most már csa azt, hog yvicces egy f@sz. azért nem szeretném ha ilyen főnököm lenne
developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest