Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt320i
senior tag
nem állítottam hogy a win-ben nincsenek gondok, persze hogy vannak, semmi sem tökéletes.
de ha arányait nézed sztem a win sokkal jobban áll, főleg ha még hozzáveszed azt is, hogy mennyivel több minden fút a win-en.Ezt hívják favágó módszernek...
csak kérdezném a linux alatt nincs ilyen
és ha az Ubi bekrepál akkor mit csinálsz, milyen megoldást tudsz?Fura nekem soha nem volt gond ezekkel linuxon... főleg nem apám netezős gépén
ha soha nem volt ilyen problémád akkor nem értem a "főleg-et"
de akkor te szerencsés vagy, amig nekem is abit kn8sli-m volt és egy GF7600GS addig nekem is minden tökéletesen működött, és én sem értettem mi az a rengeteg probléma az Ubi fórumon. Számítógépváltás után (Giga MA 780G UD3H, Saphire 4670 Ultimate, Atlon x2 5600+, Ubuntu 9.04/64) sajnos én is megtapasztaltam hogy milyen az amikor bármennyi googlizés, és buherálás után nem sikerül normális működésre bírni a vasat.
Elég idegesítő.
De mindezek ellenére várom a 9.10-et, felrakom újból és remélem ott már kevesebb gondom lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Assetto Corsa EVO
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest