- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
zsolt320i #138 üzenetére
lefagyás, és kékhalál nem volt azt még elhiszem (mert aki nem cserélget hw-t sűrűn, és nem tuningol hihető, de emellett rohadt nagy szerencse is kell hozzá, mert sokszor ez sem kell hozzá hogy meghülyüljön). Belassulás nincs az kamu. Van mindig xpn, legalábbis ha használva van, és nem úgy áll ahogy telepítve lett.
De teljesen mindegy. A hibák nem csak ebből állnak, bár sokmindenki szereti ezt hinni. Én azt is hibának tartom, ha mondjuk 100 db hangerőszabályzó csúszka megjelenik egy kattintásra, vagy azt hogy egy nehezen olvasható cd miatt blokkol az egész rendszer, mert ugye vistáig nem volt prioritásos i/o, és ilyen kis apróságokból rendesen van winen és ezek meg a "majd én megmondom neked mi a jó" filozófia, nem negatív irányba befolyásolja a vérnyomásomat.
Bár én winként már régóta vista sp1-et használok, ott is tudnék mesélni a stabilitásról, meg a rögtön minden megyről..."az újratelepítést meg winnél meg lehet oldani kb 20 másodperc alatt ha mégis valami gond akadna, csak simán el kell menteni a aprtíciót.
nekem a 10Gb-os particiót amin kb 5 Gb adat volt 1,9 Gb-be mentette el."Az aztán az elegáns megoldás! Ezt hívják favágó módszernek...
"linuxnál jönnek elő ezek a problémák.
kezdjük a legegyszerűbbnél:hang, videó, a flash, stb stb."Fura nekem soha nem volt gond ezekkel linuxon... főleg nem apám netezős gépén, amin ubi van, és kőkemény 1,2ghz-n gf2mx400-al és 384 mega sdrammal youtubeozik, videozik, böngészik, hanggal
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest