- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Az [origo] szerint az MPEG-2, MPEG-4 és DivX kodek csak 15 napig használható. Előbbi DVD készítéshez nagyon kell ám.
Érdekes amúgy, hogy a Windows 8 olcsóbb változatai nem támogatják majd a DVD lejátszást, így amit csinálsz, le sem játszhatod a Windows-on külső lejátszó nélkül
. Mint ahogy az eddigi Media Playerek sem szeretik a két hangsávot.
-
Dilikutya
félisten
Robusztus, förtelmes, igénytelen szoftver. Nem csoda, hogy mindenki lekopott az MSN hálózatáról, én is csak megszokásból telepítettem januárban a Windows 7-re. Sajnos a Mail is több rosszat hozott, mint jót az Outlook Express-hez képest, egyedüli jó újításnak a postafiókok alapértelmezett külön kezelését tartom. OE-ben csak azt állíthattam be, hogy az egyes fiókokra érkező levelek külön mappába kerüljenek. Viszont nem kompatibilis a Mail az OE fiókokkal, és importálni sem lehet még a leveleket sem.
A Move Maker sosem volt jó semmire, a több hangsávos videó ugyan jó dolog, de MS szoftverrel azt sem biztos, hogy le lehet játszani, sosem volt erőssége, egyszerre szólt mindkét hangsáv, a 12-es verzióban már nem is próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest