- Androidos tablet topic
- Egérpad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OLED TV topic
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benny73
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olyan problémába sikerült beleszaladni , figyelmetlenségemnek köszönhetően , hogy a meglévő movie makert frissítettem a "Windows Movie Maker 2016-ra" ami bizony fizetős. Uninstall és megy vissza a régi , gondoltam én... sajnos nem lehet feltelepíteni mert azt írja , hogy fel van telepítve , persze nincs. Másik gépről átmásoltam a live könyvtárat amiben benne van az mm installát verzió , sajnos úgy sem működik. Sokmindent kipróbáltam de nem sikerült megoldást találnom. Ha valaki belefutott ebbe a problémába és sikerült is megoldania akkor azt a tanácsot szívesen fogadnám. Köszönöm szépen!
-
nikos21
aktív tag
válasz World-Soft #29 üzenetére
innen még telepithető
-
World-Soft
senior tag
válasz World-Soft #28 üzenetére
Ja és magyart keresek, mert egy angolt találtam már
-
World-Soft
senior tag
Hi!
Hogy tudnám a Windows Essentials 2012-ből a Windows Live Mailt leszedni?
Most tettem újra a gépem, abban van minden, és most nincs levelezésem.
A Win 10 posta az egy sz*r!Előre is köszi.
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
9CS
senior tag
Akkor ezt nagyon elnéztem, mivel nem láttam se a frissítendő se a nem akarom telepíteni appok között, 3. csoportot, meg hogy törlendő meg egyáltalán nem. Mondjuk fent volt a 2011-es Essential mellett a SkyDrive.
Nem akartam telepítgetni oda-vissza, de muszáj lesz megnézni.
Köszönöm a helyreigazítást!
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
nagyúr
Figyelmeztet frissítés előtt, hogy a mash megy a kukába, helyére meg a skydrive jön. Tudom, mert én is feldobtam a 2012-őt és ment is vissza a 11.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
dqdb
nagyúr
A telepítő meg meglepett azzal, hogy a Mesh eltűnt, és a telepítésnél erről semmit nem szólt, csak leszedte.
Biztosan szólt, mert határozottan emlékszem a Mesh-SkyDrive cserét említő szövegre. Sajnos két WL változat nem képes egymás mellett létezni, ezért abban az esetben, ha nincsen olyan 2012-es feature, ami nélkül nem tudsz élni, én visszaraknám a helyedben a 2011-et.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
9CS
senior tag
Úgy volt eddig. A telepítő meg meglepett azzal, hogy a Mesh eltűnt, és a telepítésnél erről semmit nem szólt, csak leszedte.
A SkyDrive meg nem tud mappákat külön kezelni, se kedvenceket, se Outlook adatokat szinkronizálni. Ezért bánt csak, hogy így eltüntették, külön meg nem telepíthető.
-
nagyúr
Az újban nincs benne, mert a skydrive írja felül. Esetleg azt próbáld meg, hogy a 2011 mellé külön felrakod a skydrive-ot és úgy indítod el a telepítést a 2012-nek.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
9CS
senior tag
A Mesh most csak innen került ki vagy meg is szűnt? Nem találtam letölthető változatban, csak a 2011-es Essentials csomagban. Megvárhatták volna a Mesh kivezetésével míg a SkyDrive kliens funkciókban felzárkózik hozzá.
-
nobela
senior tag
válasz Dilikutya #16 üzenetére
Közvetlenül DV-AVI-ban lehet vele dolgozni minőségromlás nélkül.
Azért ez igen sokat ér, az hogy hogy kerül rá a DVD-re, az már csak részletkérdés szerintem.A Movie Maker wmv-je elképesztően pocsék minőséget ad. Persze 360p-s YouTube-ra az is jó lehet.
xDuoo MT-604 csöves hibrid fejhallgató erősítő 1 év garanciával eladó: 49.900.-
-
Dilikutya
félisten
Az [origo] szerint az MPEG-2, MPEG-4 és DivX kodek csak 15 napig használható. Előbbi DVD készítéshez nagyon kell ám.
Érdekes amúgy, hogy a Windows 8 olcsóbb változatai nem támogatják majd a DVD lejátszást, így amit csinálsz, le sem játszhatod a Windows-on külső lejátszó nélkül . Mint ahogy az eddigi Media Playerek sem szeretik a két hangsávot.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
MARTIN970215
tag
Windows 7-en semmi újdonságot nem fedeztem fel benne a 2011-eshez képest!
-
nobela
senior tag
Pinnacle VideoSpin pld.
A korlátozásai ellenére is ÖSSZEHASONLÍTHATATLANUL komolyabb cucc.
Például házi DV-AVI-ból lehet vele normális minőségű DVD-t készíteni.
Mondjuk az azért nem hátrány...(Mielőtt megjelennének a megmondóemberek: elkészítettem ugyanabból a nyersanyagból ugyanazt a DVD-t a Movie Makerrel is... Aztán egymás után beraktam a DVD lejátszóba... Hát volt némi kis eltérés... Mondjuk csak annyi hogy a Movie Maker-es verzió kb fosch minőségű volt az eredeti nyersanyaghoz képest. És igen, próbálkoztam ám vele sokáig hogy mit lehet belőle kihozni.)
-
nobela
senior tag
Most komolyan, képes valaki a Movie Makert használni?
Iszonyatosan igénytelen szoftver, pocsék végeredménnyel.
Tényleg csak egy jó tanács: MESSZIRE KERÜLNI!(Eltöltöttem egy kis időt vele, a régebbi változatok amúgy egészen használhatóak voltak, de ezek az újak... nem is értem az MS koncepcióját: bár tudunk jobbat is, mégis csináljunk inkább szart, a parasztnak az is jó lesz)
-
nyergess
tag
És a cikkbe miért az angol nyelvű verziót linkeltétek be?
-
soundsonic
aktív tag
válasz soundsonic #4 üzenetére
Már megtaláltam a microsoft answer -en
"Videó stabilizáció és Imbolygás korrekció (csak a Windows 8-ban)
Mostantól korrigálni tudja a remegést és az imbolygást a videóiban, az új Stabilizáció és Imbolygás Korrigálás (Működés közbeni zárkorrekció) funkcióval. Ezek a funkciók a Szerkesztés fül, Videó stabilizáció gomb / legördülőmenüvel érhetőek el." -
Dilikutya
félisten
Ahogy hapakj is mondta, nem Outlook, hanem Outlook Express, a korábbi beépített levelező kliens, amit a Windows 7-ből eltüntettek (lehet, hogy a Vistában sem volt már, de azt én közelről nem is láttam szinte).
-
soundsonic
aktív tag
A videó képstabilizációt csak windows 8 alól érem el? Mert 7 alatt nem találom..
-
nagyúr
A mailhez. Azért azt ne felejtsük el, míg az outlookért pénzt adsz ki, (vagy lewarezolod) addig a live mail, vagyis most a mail, ingyen letöltöd. Azért az ms nem hülye, hogy ugyan olyan szinten adjon egy ingyenes programot mint egy drága fizetőset?! Mert nem fog adni.
Az hogy neked nem jön be, az is egy külön dolog, nincs is ezzel baj. Pl. nekem bőven megfelel, az outlook meg nekem nem tetszik."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Dilikutya
félisten
Robusztus, förtelmes, igénytelen szoftver. Nem csoda, hogy mindenki lekopott az MSN hálózatáról, én is csak megszokásból telepítettem januárban a Windows 7-re. Sajnos a Mail is több rosszat hozott, mint jót az Outlook Express-hez képest, egyedüli jó újításnak a postafiókok alapértelmezett külön kezelését tartom. OE-ben csak azt állíthattam be, hogy az egyes fiókokra érkező levelek külön mappába kerüljenek. Viszont nem kompatibilis a Mail az OE fiókokkal, és importálni sem lehet még a leveleket sem.
A Move Maker sosem volt jó semmire, a több hangsávos videó ugyan jó dolog, de MS szoftverrel azt sem biztos, hogy le lehet játszani, sosem volt erőssége, egyszerre szólt mindkét hangsáv, a 12-es verzióban már nem is próbáltam.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- Politika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest