- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Házimozi belépő szinten
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
X@b3e
addikt
Akkor mázlista lehetek, mert volt turkálásban részem jónéhány alkalommal. Itthon 4 munkaállomás + 2 telefon van hálózatban, eddig mindent be tudtam állitani benne, megosztásokat, felhasználoszintu hozzáféréssel. Céges hálón uj gép konfigolásakor (elég gyakran kell telepiteni) sem volt gond. Officebol legal 2013 fut, nem találkoztam inkompatibilitással, egyedül a CoD 4 dobált ki multiban, ennyi. Lehet nem használok >=5 éves programokat, de nincs is rá szükség, ha vannak frissebb verziok
-
X@b3e
addikt
Bazzeg, de szar nem normálisnak lenni.. Nekem már cirka egy éve 8-as van fent, és érdekes módon a hetessel szemben én csak a sebességkülönbséget vettem észre, nem azt h fos. Másmilyen a felület, meg kell szokni, nem nagy kaland. Azokon is röhögtem anno, akik az xp kezelőfelületét alakították vissza klasszikusra. Értelmetlen. Nem kell begyepesedni, attól h a széllel szembe brunyálsz, nem menő leszel, csak vicces, meg ugye pisikés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest