Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Sk8erPeter #21 üzenetére
Szerintem csak a sebességével van gond, a gmail lényegesen gyorsabb nekem.
A nevemet háromféleképpen is beregisztráltam, X.Y ill XY és angolul Y.X. Fő a biztonság :-)
-
Sk8erPeter
nagyúr
hunfatal pont nemrég írta, hogy IMAP-ra még mindig képtelen az ingyenes, webes alapú változat. Szóval a Gmail még mindig előrébb jár.
Plusz szerintem okádék ez a fapados kinézet pl. a beállításoknál: [link]
A régi, Hotmailes felület ennél szebb volt szerintem (nem akart ennyire erőltetetten "modern" lenni, ami manapság dizájn tekintetében azt jelenti, hogy térjünk vissza úgy 15 évvel ezelőttre.) De ez már persze ízlés kérdése.
A Gmail számomra még mindig sokkal áttekinthetőbb és felhasználóbarátabb - valahogy a felülete eleve "beszédesebb". -
Sanya
nagyúr
2012.: a microsoft elkészítette a saját gmail-jét. gratulálok!
-
Khan13
senior tag
MSN (Microsoft Network) brand lett részben átalakítva Windows Live gyűjtőnévre, ami sokkal jobban el is terjedt, mint az előd. Így változott a Messenger neve is, csak hát az emberek lassabban váltanak a beidegződésekről
IMAP szinkronizáció vagy hasonló a W8 Mail Appban van (nem ismerem a hátterét, így nem mondom biztosra, hogy mivel működik), plusz gondolom a WP is ilyet használ. Ettől persze androidon / egyeben nem vagy előrébb... -
Tigerclaw
nagyúr
Ez az outlook is marad POP3 meg active sync-es exchange, csak mobileszközökre?
-
lvb
aktív tag
válasz
macilaci78 #15 üzenetére
Mondjuk pont GMail-t nem használok, de több fiókot simán kezel, többek között a T-s címre jövő levelek is megjönnek, méghozzá a különböző címekről külön fiókokba - hasonlóan, mint az asztali Outlookban.
-
macilaci78
nagyúr
Szép és jó ez az outlook, de amíg nincs megoldva a röccenésmentes szinkronizációja gmail-el, freemaillel, citromaillal, indamaillel, stb-vel, addig b@szhatjuk. Mikor 10 éve átálltam freemailről gmailre, másfél évbe tellett, mire elkopott a freemailes cím és képes volt mindenki a gmailre írni alapból.
-
Mumukuki
aktív tag
"A Hotmailt valahogy mindenki sajátjának érezheti, hiszen akár a fiatalabb, akár az idősebb korosztályt nézzük, szinte valamennyien rendelkeztünk, vagy éppen még mindig rendelkezünk Hotmail fiókkal."
Azért ez barokkos túlzás...
Összesen 1, azaz egy hotmailes ismerősöm vam, ő is csak az msn regisztráció miatt csinálta.
A régi msn-es regisztációhoz még szerencsére bármilyen címet lehetett használni. -
MarQs
senior tag
...hmmm, tetszik! Lehet dobbantok Dzsímélről...
-
mrhitoshi
veterán
hmmm. Ez a váltás jó volt nekem. Pont lecsaptam egy olyan outlook-os címre, amiben végre nincs szám.
-
Drughi
addikt
Én már be is regisztráltam, mielőtt elhappolják a neveket. Sajnos túl általános nevem van
-
atila4
senior tag
Nekem is sokkal jobban bejön mint a régi
-
csabiks
senior tag
én hetek óta használom nagy megelégedéssel. felületre nekem sokkal jobban "bejön" mint a gmail.
-
Tigerclaw
nagyúr
"Regisztrálj az Outlook.com-ra!
A Microsoft modern e-mail szolgáltatásának próbaverziója"Akkor ez még csak valami béta?
-
harry3
őstag
Most készülök címet létrehozni, de nem tudom, hogy Hotmailt hozzak létre(Outlook felülettel) vagy már egyből Outlookot. Igazából Outlook szokatlan: xyz@outlook.com(főleg ha szóban kell elmagyarázni a leírását) és még nem sokan tértek rá át, bár gondolom később már a Hotmail lesz ritka, ezért gondolom ha már most létrehozom, akkor érdemesebb az Outlook.
A reklámmentesség jó ötlet, mert engem zavart.
-
Des1gnR
őstag
Sokkal barátibb mint a hotmail volt
egyből beleszerettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Újabb korszakváltás következik, hiszen a régi Hotmail levelezőrendszert egy újabb, kicsit átszabott Outlook kezelőfelület követi.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASUS ROG Ally
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest