Hirdetés
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Házimozi belépő szinten
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Sk8erPeter #21 üzenetére
Szerintem csak a sebességével van gond, a gmail lényegesen gyorsabb nekem.
A nevemet háromféleképpen is beregisztráltam, X.Y ill XY és angolul Y.X. Fő a biztonság :-)
-
Sk8erPeter
nagyúr
hunfatal pont nemrég írta, hogy IMAP-ra még mindig képtelen az ingyenes, webes alapú változat. Szóval a Gmail még mindig előrébb jár.
Plusz szerintem okádék ez a fapados kinézet pl. a beállításoknál: [link]
A régi, Hotmailes felület ennél szebb volt szerintem (nem akart ennyire erőltetetten "modern" lenni, ami manapság dizájn tekintetében azt jelenti, hogy térjünk vissza úgy 15 évvel ezelőttre.) De ez már persze ízlés kérdése.
A Gmail számomra még mindig sokkal áttekinthetőbb és felhasználóbarátabb - valahogy a felülete eleve "beszédesebb". -
Sanya
nagyúr
2012.: a microsoft elkészítette a saját gmail-jét. gratulálok!
-
Khan13
senior tag
MSN (Microsoft Network) brand lett részben átalakítva Windows Live gyűjtőnévre, ami sokkal jobban el is terjedt, mint az előd. Így változott a Messenger neve is, csak hát az emberek lassabban váltanak a beidegződésekről
IMAP szinkronizáció vagy hasonló a W8 Mail Appban van (nem ismerem a hátterét, így nem mondom biztosra, hogy mivel működik), plusz gondolom a WP is ilyet használ. Ettől persze androidon / egyeben nem vagy előrébb... -
Tigerclaw
nagyúr
Ez az outlook is marad POP3 meg active sync-es exchange, csak mobileszközökre?
-
lvb
aktív tag
válasz
macilaci78 #15 üzenetére
Mondjuk pont GMail-t nem használok, de több fiókot simán kezel, többek között a T-s címre jövő levelek is megjönnek, méghozzá a különböző címekről külön fiókokba - hasonlóan, mint az asztali Outlookban.
-
macilaci78
nagyúr
Szép és jó ez az outlook, de amíg nincs megoldva a röccenésmentes szinkronizációja gmail-el, freemaillel, citromaillal, indamaillel, stb-vel, addig b@szhatjuk. Mikor 10 éve átálltam freemailről gmailre, másfél évbe tellett, mire elkopott a freemailes cím és képes volt mindenki a gmailre írni alapból.
-
Mumukuki
aktív tag
"A Hotmailt valahogy mindenki sajátjának érezheti, hiszen akár a fiatalabb, akár az idősebb korosztályt nézzük, szinte valamennyien rendelkeztünk, vagy éppen még mindig rendelkezünk Hotmail fiókkal."
Azért ez barokkos túlzás...
Összesen 1, azaz egy hotmailes ismerősöm vam, ő is csak az msn regisztráció miatt csinálta.
A régi msn-es regisztációhoz még szerencsére bármilyen címet lehetett használni. -
MarQs
senior tag
...hmmm, tetszik! Lehet dobbantok Dzsímélről...
-
mrhitoshi
veterán
hmmm. Ez a váltás jó volt nekem. Pont lecsaptam egy olyan outlook-os címre, amiben végre nincs szám.
-
Drughi
addikt
Én már be is regisztráltam, mielőtt elhappolják a neveket. Sajnos túl általános nevem van
-
atila4
senior tag
Nekem is sokkal jobban bejön mint a régi
-
csabiks
senior tag
én hetek óta használom nagy megelégedéssel. felületre nekem sokkal jobban "bejön" mint a gmail.
-
Tigerclaw
nagyúr
"Regisztrálj az Outlook.com-ra!
A Microsoft modern e-mail szolgáltatásának próbaverziója"Akkor ez még csak valami béta?
-
harry3
őstag
Most készülök címet létrehozni, de nem tudom, hogy Hotmailt hozzak létre(Outlook felülettel) vagy már egyből Outlookot. Igazából Outlook szokatlan: xyz@outlook.com(főleg ha szóban kell elmagyarázni a leírását) és még nem sokan tértek rá át, bár gondolom később már a Hotmail lesz ritka, ezért gondolom ha már most létrehozom, akkor érdemesebb az Outlook.
A reklámmentesség jó ötlet, mert engem zavart.
-
Des1gnR
őstag
Sokkal barátibb mint a hotmail volt
egyből beleszerettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest