Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
ATM_automata #17 üzenetére
Nem káosz, ez bevett gyakorlati (ne kérdezd miért).
Mobilszolgáltatónál a fuvaros éppen pakolta be a raktárba a kocsiból a friss készülékszállítmányt, és a közte lévő telefonra azt mondták az ügyintézők, hogy nem tudják forgalmazzák-e majd valamikor -.-
Mert ezt köteles mondani, közben meg mellettem horda a csávó, volt vagy 15 dobozzal belőle. De hivatalosan csak másnap jelenthették be...
-
ATM_automata
őstag
válasz
CyberPunk666 #9 üzenetére
A magyar piacon, a kis cégek esetében, akiket pozitívan érinthetne a szoftver legalizáció terén az, hogy egy dobozos Office 2013 licensz árának a feléért 5 gépre telepíthető Office 365-öt kapna, nem pozitív piaci stratégia azt mondani, hogy ezt most vedd meg, aztán jövőre majd meglátjuk mi lesz. 3-5 évente költenek ilyen dolgokra a cégek, akkor is fogcsikorgatva. A hatékony eladhatósághoz minimum látni kéne azt az ügyfélnek, hogy 2 éves időintervallumban hogy fognak alakulni a költségei a dolognak. A hűségidős mobiltelefon vásárláshoz tudnám hasonlítani a dolgot. Hogy nézne már ki, ha azt mondaná a T, hogy most megveszed a telefont, aztán egy év múlva meg majd meglepi lesz, hogy letiltja-e központilag IMEI alapján és venned kell másikat, vagy ugyan ennyit újra ki kell csengetned érte....szóval csak azt akarom ezzel mondani, hogy nem korrekt üzleti felállás az, amiben értékesíteni próbálják és amibe minket viszonteladókat is bele akarnak húzni.
Arról, hogy mennyire vannak képbe az MS-nél meg csak annyit, hogy tavaly voltam náluk egy Xbox-os fejtágításon a magyar HQ-n. Feltettük a kérdést, hogy miért nem lehet az Xbox-on tv tartalmakat elérni, meg filmeket stb, amikor tök triviális, hogy ma már rá van kötve a tévére, akkor használni is kéne. A válasz az volt, hogy még csak ötlet szintjén se foglalkozik vele az MS, mert ez a vonal nem fekszik Redmondnak, semmi értelme sincs. Másnap talán pont a PH! írta meg, hogy beindítják a TV-s tartalmak elérhetőségét az USAban, most meg azt mondták a ONE bejelentésénél, hogy ez végre egy komplett multimédia mindenes, online tartalmakkal és az a céljuk, hogy ez legyen a nappali szórakoztató központja. Nem volt egy éve se, hogy a szemembe nézve fejrázva cáfolta ezt az infót az, aki itthon az Xbox értékesítésért felel, amikor pont erre kérdeztünk rá többen, akiket arra akartak rávenni, hogy feltornásszuk az értékesítést....káosz az egész.
-
beteg
őstag
válasz
CyberPunk666 #13 üzenetére
Ezt a mai, hivatalos hírre alapozva állítjátok?
-
beteg
őstag
de legalább visszaadják a startmenüt a 8.1-ben
-
VIC20
őstag
válasz
malnabokor #5 üzenetére
Vagy a 2003, vagy az XP...
(Szövegszerkesztésre még a 2.0 is tökéletes.) -
CyberPunk666
senior tag
válasz
ATM_automata #8 üzenetére
Nagyker nem tudja != Redmondban sem tudják, és nincs koncepciójuk.
Ez egy új termék, amúgy nyilván vannak különböző verziók a fogadtatástól függően, de biztosan van irányvonal.
Nem adnak ki elhamarkodottan információt, mert lehet, hogy még változhat a helyzet.
-
ATM_automata
őstag
Értékesítéssel foglalkozó emberként a minap majdnem eladtam üzleti felhasználásra Office365 licenszet. Amikor megkérdeztem a nagykereket, hogy oké, hogy ez egy egyéves licensz, de mi lesz egy év múlva. A válasz az volt mindenkitől, hogy "nem tudjuk". Tehát egy olyan licensz konstrukciót talált ki az MS, amiről még Ő maga se tudja, hogy egy év használat után milyen irányba menjen tovább és mennyiért. Úgy értékesíteni egy üzleti licenszet, hogy nem tudom valakinek megmondani, hogy jövőre hogy lesz jogtiszta Office az irodai gépein meg elég komolytalan dolog...elgondolkodtató ez a koncepciótlanság az MS-nél. A Windows Blog írója esetleg rámehetne erre a vonalra is egy írás erejéig, bár ez nem igazán lenne pozitív reklám az MS-nek és az amúgy elég herélt hazai MS képviseletnek.
-
Ygg
senior tag
válasz
CyberPunk666 #3 üzenetére
Ez tetszett
.
-
törölt tag
annyiban sántít az összehasonlítás, hogy az említett cégek kisvállalkozásként indultak, míg az office név finoman szólva is jól bejáratott.
amúgy csak nekem tűnik kevésnek az egymilló felhasználó? ez egy nagyobbacska magyar város lélekszáma...
ha már a facebookhoz hasonlította magát az ms, az ő felhasználóbázisuk cirka egymilliárd fő -
malnabokor
senior tag
válasz
Lehet, hogy bejáratott név az Office, de neki volt a legnagyobb konkurenciája is saját maguk képében, sokan lehetnek akiknek megvan a 2007 vagy 2010, és mondjuk nem akarnak váltani
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Tudod, csak azt a statisztikát hiszem el, amit magam hamisítottam. Ez tipikus, mert az alapja igaz (számok), de egy kicsit a kívánt irányba mutat. Legalább ötletes.
-
CyberPunk666
senior tag
Csak az ért az informatikához, aki szidja a Microsoft minden lépését. A hozzánemértés, vagy az, hogy sosem próbáltad nem kizáró tényező, a lényeg a szidalmazás.
Egyébként az eredmény szép, és komoly, de a grafikon csalóka, mert az office egy bejáratott név, szóval nem fair, de ettől még a siker az siker persze.
-
pzstm
titán
nem arról volt szó hogy otthonra úgysem kell senkinek és halott az előfizetéses koncepció?
aztán most valahogy mégsem...én amúgy cseppet sem vagyok meglepődve
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Office 365 Home Premium változata már 1 milliós eladást produkált
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest