- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
Dilikutya #76 üzenetére
én szinte csak a music/video beépitett metrósat használom,kivéve ha feliratos,vagy/és mkv-t nézek.Ekkor vetem be az XMBC-t /MHC-PC nekem nem jön be,biztos valami user error miatt, de képtelen vagyok beállitani hogy jó legyen.
a beépitett music/video egyszerű,mint a szög.
Azért akar bejelentkezni/ami egyébként le is tiltható/mert ha akarsz vásárolni az xbox musicról valamit,akkor ez szükséges
A másik dolog ugyanakkor az,hogy magyar ID vel nem fogsz látni a zenei kínálatból semmit...se pénzért ,sem ingyenesen... -
t72killer
titán
válasz
Dilikutya #76 üzenetére
"Miért nem lehet a beállításoknál kikapcsolni azt, amire nincs szükségem?"
Jajh, egyetlen komponens letilthatóságához (IE) évekig tartó pereskedésre és többmilliárd EUR-s büntetéssel való fenyegetésre volt szükség...
Amúgy le a kalappal a M$ előtt, a win8-ból nagyon sok komponens kivehető már tisztességes módon (DISM package remove, nem nlite-kategóriás mókolás).
Ezt a mediaplayeres akadást én nem tapasztaltam, fura - igaz, ettől függetlenül mpc-hc-vel játszok le filmeket, a wmp csak zenére van - zenéknél nem értem el az ingerküszöböt a régi jó winamp visszatelepítésére.
-
ielektros
senior tag
válasz
Dilikutya #76 üzenetére
"Nem nehéz, de jobb lenne, ha nem kéne. Miért nem lehet a beállításoknál kikapcsolni azt, amire nincs szükségem?"
Mert a szoftver tulajdonosa ugy gondolja, hogy szukseged van ra.
Ertelek amugy, nem errol van szo. Csak amit belefektetsz energiat az ellenkezesbe annak a felebol is megtudod emeszteni, hogy ez most ilyen.
Bar maga a start kepernyo nekem nem okoz fajdalmat. Tobbynire ha elinditom a gepem akkor azt azert teszem mert mondjuk hasznalni akarom. Bejon a start kepernyo es elsore altalaban en megyek olvasni az email-eket. Szoval akkor klikk a Thunderbird-re. Ott meg maris a desktopon vagyok. Bar ha mondjuk valaki jobban szeretí az asztalon kupacolni az ikonokat akkor jogos. En tobbnyire az asztalt csak aktivan akkor hasznalom amikor sok fajlt generalo tevekenyseget vegzem. Munka befejeztevel pedig letakaritom. De persze ez izlesek es ......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Facebook és Messenger
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer PC // i5-13400F // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060Ti
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Lenovo Legion 5 15ACH6H AMD Ryzen 7 5800H/RTX 3060/32GB RAM/1TB SSD GARANCIÁLIS!!! eladó jó áron
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest