Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
-
KAMELOT
titán
Ez a WIN 8 nekem nem jött be. WIN 7 ultimate 64bit-et használok. Minden megy stabilan és gyorsan.
Értelmét a váltásnak akkor látnám, ha gyorsabb lenne legalább 2x és valami újat is fel tudna mutatni. Gyorsítást viszont elérhetem egy SSD megvásárlásával is.
WIN 8 = WIN 7 - aero - start menü
Metro felület meg tabletre jó talán. -
Rickazoid
addikt
...elrontva egy felülettel, amit mobil érintőkijelzőkre szabtak.
Amúgy a stabilitása is erősen megkérdőjelezhető, nálam például nem tudja konfigurálni a frissítéseket (a "Modern" UI alatti programok frissítései meg le se töltődnek) és ahogy kerestem az okát... elég sok helyen írták ugyanezt a hibát, azok szerint néhol driverek okozták, néhol programok, néhol rendszerszolgáltatások.. az enyémnél még nem jöttem rá, de mivel minden egyes újrapróbálkozási kísérlet elvesz 20-25 percet az időmből (amíg konfigurál, majd újraindul, ismét konfigurál, aztán visszaállítja az eredeti állapotot, újraindul, megint konfigurál és megint visszaállít), feladtam. Ha lesz kedvem, újratelepítem, már ha az megoldja.
Igen, jogtiszta, hiteles forrásból származik és nem vírusos vagy férges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő