- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Micro Four Thirds
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Megértem, hogy tabletekre kell valami olyan felület, ami annak az adottságaival kezelhető, de miért kell ezt normál asztali gépet használókra is rákényszeríteni? Főleg, hogy úgyis az utóbbi csoport fogja sokkal intenzívebben használni.
Néha szembejönnek akkora táblázatok, hogy még egy 30"-es monitor is kevés lenne hozzá, ez pedig még tovább csökkenti a hasznos helyet.bon: "Nem 15,4"-os képernyőt kell hasznáni munkára, hanem 20"< nagyobbat és nincs gond a menüsorral."
Sok cégnél asztali gép helyett laptopot adnak. Másrészt, mint fentebb is írtam, vannak helyzetek, ahol minden pixelnyi helymegtakarítás kéne.
janos1988: "Olyan, mint az előző verziók. Az emberek 90%- nem használja továbbra sem a 90%-át. Na jó azért változott is, trendibb, dizájnosabb, kicsit meghízott és erőforrás igényesebb."
Egyik előző munkahelyemen egy ügyfélnél a kicsit régivágású vezető panaszkodott erre, az újabb Office-ok más elrendezésükkel feleslegesen bolygatják meg a már jól megszokott környezetet, különböző funkciókat vesztettek, s még több erőforrás is kell a futtatásukhoz. Ez lenne a haladás?, kérdezte. Igazat kell neki adnom. A mostani office funkciókban alig tud többet, mint egy tíz évvel ezelőtti, de az mégis elfutott tizedilyen hardveren is, méghozzá hasonló sebességgel. Most, a platformokat, átjárhatóságot szorosabbra fűzve (desktop, laptop, tablet, telefon) én azt gondoltam volna logikusnak, hogy visszanyúlnak valami régebbi, hatékony megoldáshoz, s azt frissítik (ld. amikor Intel belátta, hogy Netburst egy zsákutca, és a P3-hoz visszanyúlva fejlesztették ki a Core szériát). De nem éppen ez történik.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Tegnap estétől letölthetővé vált a Microsoft Office következő változatának felhasználói előzetese.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Politika
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest