Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz synar #85 üzenetére

Lennt is van, fennt is van.
    Elsőre furcsa volt, hogy install után nem találta meg azonnal a videókártyát (16:9-re széthúzott 800x600 kép jött be), de 1-2 perc után, pont míg töltöttem le a catalystet, hirtelen eltűnt a kép. De már számítottam rá, mert csak annyi történt, hogy felismerte magát, és jó szokásához híven átváltott a tévére. Ezt nem értem, hogy az ATI-nál nem lehet azt valahogy az értésére adni a kártyának, hogy a DVI kimenet (vagy akármelyik másik) legyen már az, amit az oprendszer felé elsődlegesnek mutat, és a HDMI? Mert az a tévé, és csak a legritkább esetben van használva. Bekapcsolva be van, mert háttérzajnak megy, de nincs a gép kimenete kitéve rá.

Egyelőre annyit tudok róla mondani, hogy az IE és a metro appok betűinek minősége továbbra is kritikán aluli (tegyük hozzá gyorsan, hogy ez egy 23" FullHD moncsira vonatkozik, láttam már élőben Asus tabletet, ott nem vol ilyen baj), és a backup hiánya.
    Firefox megy rajta, szóval a ronda böngésző letudva, MPC-HC is van, tehát az se baj, metro appokban pedig csak ritkán járok, pedig járogatnék arra, ha lenne értelme, de akkor meg zavarna, hogy ronda a betű, szóval nemtudom :D

Elképzelhetőnek tartom, hogy ha erre is lesz olcsó akció ősszel, akkor talán benevezek rá, de egyáltalán nem biztos.

Új hozzászólás Aktív témák