Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
eltűnik a desktop nézet
Egyelőre még a Windows RT-ben is ott van, mert bár azt a rendszert nulláról csinálták, így nem kellett foglalkozni a meglévő szoftverekkel való kompatibilitással, de a Metro (vagy ModernUI vagy bánomisénmilyenUI) nem alkalmas az saját Office szoftverük hosztolására. A Metro felület ergo alkalmatlan a produktív szoftverek számára. (Meg ha jól rémlik, a rendszer beállítópaneljeinek egy része is itt landol, a desktop nézeten.)
Azt nem értem, hogy hogyan mehetett bele egy ilyen félkész koncepcióba a MS vezetése. Tán vakok, hogy nem látják, mennyi baj van ezzel az egésszel, már a legalapabb koncepcionális szinteken is?
-
Male
nagyúr
Vannak meggyőzhetetlenek, de sokan át fognak térni, megszokják desktopon, és innen következik, hogy nem akarnak egy másik fajta felületet használni majd tabon/telefonon... a nagy tömegnél bejön, aki meg eléggé ellenálló, hát azt elveszítik a desktop piacon, de ez egyre kevésbé fontos nekik.
Nekem az egész kinézet nem tetszik, nem csak a start képernyő... örültem, ahogy egyre szebb és szebb lett a felület a win 3.11 óta, a win7-ig. Ez a lecsupaszított, minimalista dizájn nekem nem jön be a desktopnál. (tudom, most ez a divat, de pl az Apple sokkal jobban oldja meg: a hardver minimalista dizájnnal háttérbe szorul a felhasználói felülettel szemben, ami viszont egyáltalán nem az)
Chal: Meg nem ölik, maximum csökkenhet (de ez sem teljesen igaz, hiszen akiknek nem tetszik, azok ottmaradnak Win7-tel, és nem a konkurenciához rohannak), de ez már kevésbé fontos nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)