Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flamich76
tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Az első részre csak annyit tennék hozzá, hogy kékhalált utoljára hardverhiba esetében láttam.
A facebook problémádhoz sjnos nem tudok hozzászólni, mivel nincs FB accountom.
Nem azt mondtam, hogy elégedett vagyok csak annyit, hogy ez egy átgondoltabb startmenü, ami sokkal előrébb van, mint amit a 7-es nyújt. (bár egyébként tényleg elégedett vagyok vele)
Egyébként mi az a "címsor"? (nincs magyar nyelvű windowsom, szóval nem tudom hova tenni)
-
flamich76
tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Ez nagyon sajnálatos dolog, de ennek mi köze van magához a windowshoz, az operációs rendszerhez?
Azért mert vannak előtelepített alkalmazások a windowsban, attól még azt nem kell használni?
Ha ez az alkalmazás ráadásul egy metrós app, akkor jobb klikk rajta, majd alul az uninstall és már nincs is. Senki nem kényszerít, hogy metrós appokat használj win8 alatt egy desktop gépen.
Gondolj a kezdőképernyőre, mint a start menüre. Ráadásul a régi startmenütől fényévekkel jobb, bár ezt persze biztos sokan nem fogják / akarják belátni. Általában csak annyi a baj, hogy vannak emberek akik nehezen szoknak meg új dolgokat, ami persze összeségében szintén nem baj, csak egy idő után unalmas állandóan ugyanazokat a hisztiket végigolvasni. Pláne, hogy nagyon sok alkalommal tele van pontatlanságokkal, illetve valótlan állításokkal, amiből a rendszert rendszeresen használók arra következtetnek, hogy a kommentelő, valójában még nem igazán került kapcsolatba a rendszerrel, csak olvasta, hogy szídni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- Asus Vivobook X412U (i3 7th, 4 GB 120 GB SSD) laptop leárazás!!!
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 5900HS 3050Ti 16 512 hun vbill toll ujjlolv gar
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő