- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- VR topik
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Igazából én az androidos tabletemet most is netezésre használom az idő 90%-ban. valójában ez az app mizériát soha nem is értettem, mert nálam max 20 plusz progi van telepítve. Persze lehet hogy nem én vagyok a tipikus tablet használó.
Egy tabletre persze, hogy érintésre optimalizált programok kellenek. De ha megnézed pl a Win 8 Store-t (vagy hogy hívják most), ott már elég sok programnál szerepel is az ARM support.
Az MS meg már a WP7-el bizonyította, hogy tud szakítani a "minipc" szemlélettel, ugye az a Windows Mobile 6.5 után elég durva váltás volt.
-
Gusztáv
addikt
Én mondjuk megvárnám, hogy meglegyen a termékbemutató, ott azért még elég sok minden kidűlhet. Hogy mi szól mellette, az meg erősen egyénfüggő. Céges viszonylatban sokkal könnyebb erre válaszolni. Magánfelhasználóként én inkább kivárnék, de azért már ott is látszik pár előny: az látszik, hogy erős szimbiózis lesz a PC + Xbox + WP8 és a Win RT között. A DX support miatt szerintem a játék vonal is erős lesz, ugye arra már nem kevés fejlesztőnek van tapasztalata. A GUI nekem pl nagyon bejön, de persze ez szubjektív. Xbox Music sem lesz rossz, ha minden igaz.
-
Gusztáv
addikt
Azért ne felejtsük el, hogy a Nexus 7-re kellet várni vagy 2 évet. Az MS-nek már így is mindenki nekiment, amikor kiderült, hogy kijönnek saját táblagéppel. Mi lenne itt ha még valami nyomott árú cuccal léptek volna piacra? Van még tudtommal minimum 4 gyártó, aki idén kijön a Win Rt-vel, szerintem ők mind a Surface ára alatt fognak nyitni. A SW kínálat még tényleg nem túl acélos, de majd lesznek rá progik. Tekintettel arra, hogy teljes platformra lehet fejleszteni, én gyors növekedésre számítok.
Azért nem kéne elfelejteni, hogy az Android tablet fronton hogyan indult, kb kellett 1-1,5 év mire normálisan használható lett, az MS sem fog csodát tenni. Viszont a pénzük bőven megvan hozzá, hogy finanszírozzák a dolgot, amíg rendesen beindul.
-
Gusztáv
addikt
válasz
M@trixfan #29 üzenetére
Mivel még be sem mutatták a terméket, így nem túl meglepő. Meg egy ilyen egyperces tv spotban nem is lehetne semmit értelmesen megmutatni. Ez csak figyelemfelkeltésre van, meg, hogy átjöjjön az életérzés. Aki kíváncsi a részletekre, az meg megnézi majd a hivatalos youtube csatornán. Meg lehet nézni pl mennyi minden van fenn a WP-ről is.
-
Gusztáv
addikt
A Kindel Fire és a Nexus is kompromisszumos megoldás, mivel nincs rajtuk microsd (plusz a Fire még herélt Androidot is futtat). Itt kapsz teljes méretű usb csatit is, ami azért elég praktikus. Minőségre a Surface nagyon ott van, ami a kijelző felbontását illeti, ott a csúcsmodellekhez képest tényleg hátrányban vannak (a legtöbb új androidos tablet is csak 1280x800 kijelzőt használ). De a Win 8 Pro-s tableteknél lesz FHD kijelző. Meg azon kívül, hogy most épp divat a minél nagyobb felbontás, az értelme erősen megkérdőjelezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- BestBuy topik
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged