- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
"A vista teljesen más tészta ebből a szempontból szerintem, s ha emlékeim nem csalnak azt nem is előzte meg ilyen bevezetés / támogatás, gyakorlatilag a kimúlása is viszonylag csendes volt."
Hát emlékeim szerint nem egészen.....
Ott is óriási marketingkampány volt, ami minden szinten jelentkezett; tv reklám, netes reklám, plakátok, stb. Emlékszem, hogy amikor akkortájt bementem szinte bármelyik nagykerbe, gyakorlatilag nem tudtam olyan helyre nézni, ahol nem valami Win Vista marketinganyag nézett volna szembe velem.
Ment a szlogen ezerrel, hogy "az igazi szabadság most kezdődik" meg bla bla, azt nem olyan rég még Steve Ballmer is elismerte, hogy a Vista egy félkész termék volt, és igazából óriásit bukott.
Valóban nem volt látványos a kimúlása, de egy olyan terméknek hogy is lehetne az, ami csúcsformában is csak a 10-12%-át tudta meghódítani a gépeknek?Hiába nyomnak valamit nagyon sok pénzzel, ha a jónép nem vevő rá, akkor nem fog elterjedni.
Igazad van, nem hülyék ülnek az MS felső vezetésében, de tévedni mindenki tévedhet, és azért már az MS sem olyan mindenható (enyhén szólva), mint 10 évvel ezelőtt, ergo több rossz döntést hoztak, mint jót.
Szerintem a W8 tableten sikeres lehet, és maga a Surface is, ha megfelelő áron adják.
De hogy desktop / notebook vonalon óriási hasas lesz ebből, az szinte biztos - és nem úgy tűnik, mintha az MS erről olyan nagyon tudomást akarna venni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest