Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi erősítő építése
- 3D nyomtatás
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
"A vista teljesen más tészta ebből a szempontból szerintem, s ha emlékeim nem csalnak azt nem is előzte meg ilyen bevezetés / támogatás, gyakorlatilag a kimúlása is viszonylag csendes volt."
Hát emlékeim szerint nem egészen.....
Ott is óriási marketingkampány volt, ami minden szinten jelentkezett; tv reklám, netes reklám, plakátok, stb. Emlékszem, hogy amikor akkortájt bementem szinte bármelyik nagykerbe, gyakorlatilag nem tudtam olyan helyre nézni, ahol nem valami Win Vista marketinganyag nézett volna szembe velem.
Ment a szlogen ezerrel, hogy "az igazi szabadság most kezdődik" meg bla bla, azt nem olyan rég még Steve Ballmer is elismerte, hogy a Vista egy félkész termék volt, és igazából óriásit bukott.
Valóban nem volt látványos a kimúlása, de egy olyan terméknek hogy is lehetne az, ami csúcsformában is csak a 10-12%-át tudta meghódítani a gépeknek?Hiába nyomnak valamit nagyon sok pénzzel, ha a jónép nem vevő rá, akkor nem fog elterjedni.
Igazad van, nem hülyék ülnek az MS felső vezetésében, de tévedni mindenki tévedhet, és azért már az MS sem olyan mindenható (enyhén szólva), mint 10 évvel ezelőtt, ergo több rossz döntést hoztak, mint jót.
Szerintem a W8 tableten sikeres lehet, és maga a Surface is, ha megfelelő áron adják.
De hogy desktop / notebook vonalon óriási hasas lesz ebből, az szinte biztos - és nem úgy tűnik, mintha az MS erről olyan nagyon tudomást akarna venni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kedvenc zene a mai napra
- Formula-1
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest