Hirdetés
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
No igen, ott a válasz a problémára a hozzászólásban: lehet helyette valami ingyenes rendszert használni. A játékokat pedig a legtöbb ember kinövi nagykorára, mert rájön, hogy sok más hasznosabb dolog is van amire a munka mellett megmaradó kevéske szabadidőt eltöltheti

Most karácsonykor már nem is néztem különösebben a steam akciókat, mert az előző évben vettek közül sem nagyon van, amivel játszottam volna azóta. Igaz van köztük olyan is, amivel annó már játszottam és utólag megvettem, mert tetszett. Mondjuk az is igaz, hogy onlive-on szoktam játszani, és fizetnék is érte havidíjat, ha lehetne ebből az országból is... így meg a 30 perces próbajátékos multiplayer agyatlan homefrontolás is megteszi ha nagyon unom magam hétvégén

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Battlefield 6
- Mesterséges intelligencia topik
- Assetto Corsa Rally
- Androidos tablet topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest