Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha már nem játszik az ember, meg lehet lenni MS termékek nélkül.
Fontos hogy beszéljünk róla, bűntudatot kelteni meg megéri/nekik/
-
siti
őstag
válasz
bakagaijin #17 üzenetére
nem, de hol a support?
-
siti
őstag
érdekes ez az autós nincs garanciás reklámszöveg. Nekem van egy eredeti vistás netbookom, amire nagyon kellene egy új grafikus driver, mert 240p alatt sem megy akadás nélkül a youtube, (igen eljárt felette az idő, de akkor is) és lesz? nem lesz. köszöntem.
-
stratova
veterán
A szerencsétlen autós hasonlatról ez ugrott be.
-
defi
tag
De mi köze van ehhez a márka szervíz vs. noname szervíznek ?
-
azbest
félisten
No igen, ott a válasz a problémára a hozzászólásban: lehet helyette valami ingyenes rendszert használni. A játékokat pedig a legtöbb ember kinövi nagykorára, mert rájön, hogy sok más hasznosabb dolog is van amire a munka mellett megmaradó kevéske szabadidőt eltöltheti
Most karácsonykor már nem is néztem különösebben a steam akciókat, mert az előző évben vettek közül sem nagyon van, amivel játszottam volna azóta. Igaz van köztük olyan is, amivel annó már játszottam és utólag megvettem, mert tetszett. Mondjuk az is igaz, hogy onlive-on szoktam játszani, és fizetnék is érte havidíjat, ha lehetne ebből az országból is... így meg a 30 perces próbajátékos multiplayer agyatlan homefrontolás is megteszi ha nagyon unom magam hétvégén
-
blade zte
őstag
Nameg az, hogy a windows kiírja, hogy nem eredeti, biztos vírusos. Vagyis a microsoft azt hiszi, hogy ezek a kalózverziós programok azért vannak, hogy mindent ellopjanak. Torrenten 1000-böl 1 ember kiírja, hogy vírusos, és nem is töltik az okosak már. Meg eleve, most minek törné fel a windowst, hogy az kiírja ezt, minthogy programoz egy linux-alapú feltöröprpgramot, ami beindul, ha a windows-t cd-röl bootolnád, és minden windows fájlt átnéz a jelszavak után, anélkül, hogy vírusírtókat kéne áttörni.
Csakeredeti? Könnyen dalolgat kedves bill gates, a budin, arany wc-papírral a kezében. Az ember megszerzi a jó drága gépet, erre meg jön még a 30-ezres windows 8/7? Amikor a linux ingyenesen majdnem ugyanannyit(okosaknak sokkal többet) nyújt játékok kivételével(ami nem sokáig marad így a steamnek hála)?
Na a mobil az, ahol azt mondom, hogy egyenlöre érvényes lehet a "csakiseredeti". Ott még megvan az árazás.
Ja, és hozzátéve: ha eddig nem nött akkorára a bünözés, minek gond? Ha nem lesz kalóz-windows? Ubuntu. Ha nem tudok játszani új játékkal? Nem ismerek meg új szériát, elég a meglévöre költenem, a kiskedvesek meg egy darab demót nem adnak ki. 50 dolcsi, és nemt tudom teljesen mi vár?
-
azbest
félisten
Amíg a saját licenszeikkel kapcsolatos kérdésekre minden ms alkalmazott mást válaszol - néha a szövegnek teljesen ellentmondót is -, addig nem tudom mennyire lehet objektív egy ilyen jellegű "vetélkedő".
-
$p@rr0w
őstag
Azt mondják nem éri meg lopni... De akkor ingyen van baz!
-
Valami elképesztően sziniszter egy figurát sikerült összedobni ezzel a hatalmas összeráncolt szemmel... vajon ez mezei pancserség, vagy direkt ilyenre szólt a megrendelés?
Ez meg micsoda szöveg már, hogy az illegális szoftverhasználat balesetveszélyes... az, baszki, az - ha vezetés közben tolod a CODot tört szerveren, vagy esetleg az ABS firmware-jét a SKIDROW-tól szerezted, egyébként meg undorító, demagóg hazudozás és megfélemlítés.
Csodás egy kampány, na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Idén is megrendezésre kerül a Microsoft országos, oktató jellegű vetélkedője
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Home server / házi szerver építése
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Overwatch 2
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Realme 9 Pro - nevével projektál
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...
- ! Dell Precision 5560 ( XPS 9510 ) 4K+ Touch/i7-11850H/32G/512G/NV Quadro/IR/FPR
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- Hibás/Teszteletlen Videókártyák,Processzorok,Tápegységek, Alaplapok,SSD-k STB...
- Makulátlan Lenovo Thinkpad T14 G1 Ryzen 5 Pro 4650U/16GB RAM/256GB SSD/ FHD /Új akku, Új SSD!
- Új DELL Inspiron 16 5640 Profi Fémházas Laptop 16" -40% Intel core 7 150U 16GB 1TB FULLHD+ IPS
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Új utángyártott 19.5V 4.62A töltő
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest