Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha már nem játszik az ember, meg lehet lenni MS termékek nélkül.
Fontos hogy beszéljünk róla, bűntudatot kelteni meg megéri/nekik/

-
siti
őstag
válasz
bakagaijin
üzenetére
nem, de hol a support?

-
siti
őstag
érdekes ez az autós nincs garanciás reklámszöveg. Nekem van egy eredeti vistás netbookom, amire nagyon kellene egy új grafikus driver, mert 240p alatt sem megy akadás nélkül a youtube, (igen eljárt felette az idő, de akkor is) és lesz? nem lesz. köszöntem.
-
stratova
veterán
A szerencsétlen autós hasonlatról ez ugrott be.
-
defi
tag
De mi köze van ehhez a márka szervíz vs. noname szervíznek ?
-
azbest
félisten
No igen, ott a válasz a problémára a hozzászólásban: lehet helyette valami ingyenes rendszert használni. A játékokat pedig a legtöbb ember kinövi nagykorára, mert rájön, hogy sok más hasznosabb dolog is van amire a munka mellett megmaradó kevéske szabadidőt eltöltheti

Most karácsonykor már nem is néztem különösebben a steam akciókat, mert az előző évben vettek közül sem nagyon van, amivel játszottam volna azóta. Igaz van köztük olyan is, amivel annó már játszottam és utólag megvettem, mert tetszett. Mondjuk az is igaz, hogy onlive-on szoktam játszani, és fizetnék is érte havidíjat, ha lehetne ebből az országból is... így meg a 30 perces próbajátékos multiplayer agyatlan homefrontolás is megteszi ha nagyon unom magam hétvégén

-
blade zte
őstag
Nameg az, hogy a windows kiírja, hogy nem eredeti, biztos vírusos. Vagyis a microsoft azt hiszi, hogy ezek a kalózverziós programok azért vannak, hogy mindent ellopjanak. Torrenten 1000-böl 1 ember kiírja, hogy vírusos, és nem is töltik az okosak már. Meg eleve, most minek törné fel a windowst, hogy az kiírja ezt, minthogy programoz egy linux-alapú feltöröprpgramot, ami beindul, ha a windows-t cd-röl bootolnád, és minden windows fájlt átnéz a jelszavak után, anélkül, hogy vírusírtókat kéne áttörni.
Csakeredeti? Könnyen dalolgat kedves bill gates, a budin, arany wc-papírral a kezében. Az ember megszerzi a jó drága gépet, erre meg jön még a 30-ezres windows 8/7? Amikor a linux ingyenesen majdnem ugyanannyit(okosaknak sokkal többet) nyújt játékok kivételével(ami nem sokáig marad így a steamnek hála)?
Na a mobil az, ahol azt mondom, hogy egyenlöre érvényes lehet a "csakiseredeti". Ott még megvan az árazás.
Ja, és hozzátéve: ha eddig nem nött akkorára a bünözés, minek gond? Ha nem lesz kalóz-windows? Ubuntu. Ha nem tudok játszani új játékkal? Nem ismerek meg új szériát, elég a meglévöre költenem, a kiskedvesek meg egy darab demót nem adnak ki. 50 dolcsi, és nemt tudom teljesen mi vár?
-
azbest
félisten
Amíg a saját licenszeikkel kapcsolatos kérdésekre minden ms alkalmazott mást válaszol - néha a szövegnek teljesen ellentmondót is -, addig nem tudom mennyire lehet objektív egy ilyen jellegű "vetélkedő".

-
$p@rr0w
őstag
Azt mondják nem éri meg lopni... De akkor ingyen van baz!

-
anaqer
veterán
Valami elképesztően sziniszter egy figurát sikerült összedobni ezzel a hatalmas összeráncolt szemmel... vajon ez mezei pancserség, vagy direkt ilyenre szólt a megrendelés?
Ez meg micsoda szöveg már, hogy az illegális szoftverhasználat balesetveszélyes... az, baszki, az - ha vezetés közben tolod a CODot tört szerveren, vagy esetleg az ABS firmware-jét a SKIDROW-tól szerezted, egyébként meg undorító, demagóg hazudozás és megfélemlítés.
Csodás egy kampány, na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Docker konténerizálás
- Formula-1
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest