- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Na igen, pont ezek a kérdések.
Mert ha kikapcsolható lesz akár a gyártók által, akár máshogy, akkor tök felesleges a szájtépés.
Ha meg esetleg tényleg nem, akkor csak szimplán nincs igazuk az MS védőknek. Mert ez szimpla szemétség. Sok helyre a közbeszerzésnek hála OEM partneri gépek jönnek, tehát ha ezek mondjuk Win8-asok lesznek és tételezzük fel, hogy nem rakhatok rá azt amit az adott intézmény szeretne, az elég gáz.
De egy szónak is száz a vége, amíg nincs egyértelmű bejelentés ezzel kapcsolatban, addig nagyon felesleges egymásra, illetve cégekre mutogatni.
Az MS meg például az én szememben nem az ördög, az is érthető, hogy profitot akar maximálni, mert mi mást is akarna. Nekem csak azzal lenne bajom, ha ezt az én káromra tenné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Spórolós topik
- Lexus, Toyota topik
- Filmvilág
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest