- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
A véleményekkel nincs gond, a nem válaszként írt válaszokkal sem, mert az attól még válasz, mindegy mit gondolsz.
Ha 4 gépből 4 összeszarja magát még olyanoknál is akik értenek hozzá az azt jelenti, hogy otthon- tudod akik nem értenek hozzá, tehát mondjuk sima felhasználók- anyuci vagy bárki más ki fogja ütni a falat. Mert nem lesz otthon egy üres terás vinyó tükrözéshez, nincs is kedve hozzá, nem is ért hozzá, és nem is akar érteni hozzá. Én sem akarok.
Ez egy kiqrt frissítés, most annyira nehéz lett volna minimális erőbefektetéssel megnézni a HQ-ban, hogy megy-e a notik többségén? Hányszor haltak le gépek tucatjai SP1-ek után? Elég kevés, legalábbis nálam szerintem egy sem.Ja tényleg ez nem egy frissítés. Akkor belefér a rendszer omlás, értem. A papagáj él, csak alszik. Ugye.
Szóval okés a véleményszabadság, csak előtte azért gondoljunk már bele picikét, hogy jelen helyzetben mit tudna tenni a fogyi user.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Tesla topik
- Gumi és felni topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- DUNE médialejátszók topicja
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest