Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• VIC20

őstag

válasz Set-Comment™ #441 üzenetére

Most beazonosítgathatod, ha akarod (Szerintem egyébként tévesen, de mit számít ez? Én meg arról a szóról, hogy ,,tárgylástechnikátokat" levonhatom, hogy az meg túlzó általánosítás, és akkor mi van? Boldogabb lesz tőle valaki?)

A lényeg az lenne, hogy a mondanivalóval is foglalkozz. Csak néha, hébe-hóba.

Az előző hozzászólásomban konkrét érvet hoztam, meg lehet(ne) győződni az igazságtartalmáról, erre te meg azt írod ,,Epp tanulom a targyalotechnikatokat, ne zavarj.": vagyis egy szellemesnek szánt megszólalással kitérsz. Ezt viszont (mármint az érvek ütköztetésének hiányát) - úgy emlékszem, mások is számon kérték rajtad korábban.

Hol az a bajod a fórumtársakkal, hogy nem olvasnak a sorok között, hol az, hogy belemagyaráznak a mondandódba olyat is, amit nem akartál, aztán meg épp te adsz a szájukba olyan állításokat, amiket nem is mondtak. Legutóbb két, egymást követő rövid mondatban, amelyek között - a fentiek miatt - nem kis ellentmondás feszül. Hát, ezen mosolyogtam egyet.

Új hozzászólás Aktív témák